zaupanje 3 Dobra karma

Mikročipi, kode in pečati so nas zasužnjili - ...

pes, kent, Svet24.si

"Ker se v 10 letih nisem naučil biti priden ...

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

Aleksandra Pivec Svet24.si

Vodstvo Desusa je grozilo predsednici ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Večerni obiski Aleša Hojsa na policiji

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

STA
STA
0 14.03.2020 11:11:09

NHL želi, da grdo ekipe z igralci vred v samoizolacijo

Profimedia
Gary Bettman, komisar severnoameriške hokejske lige NHL, kjer je v ekipi Los Angeles King kapetan slovenski zvezdnik Anže Kopitar, je dejal, da po njegovih podatkih sicer nihče v ligi ni bil pozitiven na testu novega koronavirusa, vendar je kljub temu vsem članom ekip v pogovoru za spletno stran lige predlagal, da ostanejo v samoizolaciji doma.

Bettman je dodal, da bodo skušali z zdravstvenimi strokovnjaki določiti obdobje, za katero bi bila izolacija potrebna.

"Zavedamo se, da bomo s prekinitvijo dejavnosti v NHL veliko izgubili, toda zdravje in splošno dobro je sedaj daleč na prvem mestu," je zatrdil in dodal, da je sicer optimističen, da se bodo razmere kmalu uredile in da bo nato liga začela z igranjem.


Pojasnil je, da še ne razmišljajo o dokončni odpovedi prvenstva, a je dodal: "Vendar pa tega, kdaj in na na kakšen način se bo začela in nato končala ta sezona NHL ne morem povedati. Nihče tega ne more."

V NHL so 12. marca za nedoločen prekinili nadaljevanje letošnje sezone. Redni del lige bi se moral končati 4. aprila, nato bi se nadaljevala končnica z izločilnimi boji, iz katerih pa so kralji Kopitarja že davno izpadli.

Sprva so želeli v najmočnejšem klubskem hokejskem tekmovanju obračune odigrati pred praznimi tribunami, a so se odločili za drugačen korak v omejevanju širjenja virusa sars-cov2.

Značke: hokej, nhl, koronavirus

Članki iz rubrike