Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

renato-stražar Njena.si

Pred koncem serije Skrito v raju vas čaka še ena...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 27.12.2019 10:29:56

Slovenec ni več član Bolzana

Slovenski branilec Luka Vidmar ni več član Bolzana, ki se je po okrevanju Kanadčana Bretta Flemminga Ljubljančanu zahvalil za sodelovanje, poroča Siolov portal Sportal.

Izkušeni slovenski hokejist Luka Vidmar se je pred dobrim mesecem za začasno sodelovanje dogovoril z moštvom razširjenega avstrijskega prvenstva Bolzanom. Italijani so imeli takrat težave s poškodbo enega ključnih členov obrambe Bretta Flemminga, tako da so vrzel zapolnili s 33-letnim Slovencem.


Po dobrem mesecu se kanadski steber obrambe vrača v tekmovalni ritem, s tem pa se končuje tudi Ljubljančanova pot v dresu Bolzana. Vidmar je za Bolzano odigral 11 tekem in se podpisal pod eno podajo. Kje bo nadaljeval kariero, ni znano. V lanski sezoni se je po dolgem čakanju na klub konec decembra pridružil HK SŽ Olimpija ter z njim postal prvak alpske lige in državni prvak.

Uradno je brez kluba tudi standardni član reprezentance Blaž Gregorc, ki se je v začetku decembra razšel s češkim extraligašem Vitkovice. Brez klubskih tekem je že lep čas branilec Sabahudin Kovačević, ki okreva po težji poškodbi, tako da je sezona zanj bolj ali manj izgubljena. Žiga Pavlin se po poškodbi v lanski sezoni ni več zares vrnil v tekmovalni ritem, novembra se je poslovil od Čeških Budejovic, še poroča Sportal.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike