profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ba
ba
0 19.01.2019 12:37:39

Kaj si ANŽE KOPITAR misli o LUKI DONČIĆU? In kaj o SLOVENSKI reprezentanci?

twitter
Slovenski hokejski zvezdnik je spregovoril o slovenskem košarkarskem zvezdniku.

Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so na zadnji tekmi v severnoameriški ligi NHL gostovali v Dallasu, kjer v ligi NBA domuje in uspešno igra njegov rojak Luka Dončić, ki si je tudi ogledal ogledal in poskrbel za evforični odziv navijačev. Kralji so premagali teksaške zvezde z 2:1, po tekmi pa sta se slovenska zvezdnika kakopak družila in malce pokramljala ter si izmenjala dresa. Po novem bo imel Dončić dres kraljev s svojim imenom, Kopitar pa je v dar prejel Dončićevo 77-ico. To je bilo njuno prvo srečanje.

"Seveda sem opazil evforijo, ki jo je sprožil. Spremljam in vidim, da mu gre res zelo dobro. A to vendarle niti ni neko presenečenje, glede na to, kako dober košarkar je in kako je igral že pred tem. Sva se pa zdaj prvič tako v živo spoznala in bilo je 'fino'. Verjetno se bova še kdaj videla," je za rtvslo.si dejal Kopitar in se dotaknil ‘lukamanija’: "Vidim in slišim, kaj se dogaja v Sloveniji, vse skupaj je tudi upravičeno. Zelo dobro igra in verjamem, da bodo njegove predstave še boljše. O njem se bo še veliko pisalo."

Kaj pa reprezentanca in slovenski hokejski zvezdnik? "Trenutno sem 'z glavo' povsem pri Los Angelesu in osredotočen na sezono. Ko bo čas za to, pa se bom odločil glede reprezentance," je odvrnil Anže Kopitar.

Članki iz rubrike