klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

bk
bk
0 16.12.2014 10:38:30

Ekspresni Jeglič

vszi
Konec zmagovitega niza CSKA-ja.

V ponedeljek zvečer je liga KHL za teden dni zaprla svoja vrata, saj se bo to tekmovanje prekinilo na račun reprezentančnih zborov po celi Evropi.

Zadnje srečanje so odigrali ravno hokejisti Slovana, ki so s 6:2 premagali finski Jokerit. Med strelce se je med drugim vpisal tudi Žiga Jeglič, ki je za vodstvo z 1:0 po prodoru prek celotnega igrišča poskrbel že po le 46 sekundah igre.

Rok Tičar je v svojo statistiko dodal dve podaji, dobil je še deset od 21 sodniških metov, dvakrat je streljal na gol in v slabih 18 minutah blokiral še dva strela. Jeglič je na ledu preživel slabih 16 minut in pol.



Jan Muršak pa je zadnje srečanje pred ligaškim premorom odigral v nedeljo, na katerem je CSKA moral z 1:2 priznati premoč mestnemu rivalu Dinamu, ki je tako končal CSKA-jev niz 13 zaporednih zmag.
Jan je tokrat v statistiko vpisal podajo, ko je CSKA v 46. minuti znižal zaostanek na 1:2. V slabih 16 minutah je moral enkrat Muršak tudi na klop za kaznovane, na gol je sprožil en strel, dobil pa je še sedem od 13 sodniških metov.

Slovan naslednja tekma čaka naslednji ponedeljek, ko bo gostil Lado iz Toglijatija, CSKA pa se bo v Rigi boril na božični večer.

Članki iz rubrike