Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
23.08.2024 10:56:52
Deli članek:

Novi član Olimpije in reprezentant Blaž Gregorc pred ultimativnim ciljem: 'Imamo vse, vemo vse, ključno pa bo nekaj res ... Plus

Martin Metelko

Spomladi na SP v Bolzanu Blaža Gregorca ni bilo, saj je eden najboljših slovenskih branilcev boj za elito izpustil zaradi klubskih obveznosti. Niti malo možnosti pa ni bilo, da bi še zelo sveži član Olimpije izpustil naslednjo reprezentančno akcijo.

"Odlično je. Ko sem stopil v slačilnico, sem imel občutek, kot da sem prišel v reprezentanco. Sami Slovenci, sami znani obrazi. Prvi vtis je bil res super. Zadovoljen sem, nimam pripomb. Tudi tujci so v redu, je pa res, da smo v času priprav, da se bodo pravi obrazi videli šele, ko se bo sezona začela. A doslej je bilo vse super," je vidno zadovoljen dejal Blaž, ko smo se v startu našega pogovora najprej dotaknili klubskega okolja. "Vidi se, da se v Tivoliju ustvarja dobra zgodba na zdravih temeljih. Z igralskega vidika je fino, da si v zgodbi, v kateri so cilji in ambicije višji le od golega preživetja sezone," je pozdravil Olimpijino rast, ki je kakopak svoja krila še dodatno razprla s kanadskim vlagateljem Alexandrom Lefebvrom.