franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Ekipa SN
Ekipa SN
2 06.02.2024 09:36:02

Kopitar razkril, da ga selektor (še) ni klical, ta pojasnjuje: Drži. Anžeta nisem poklical in ga še nekaj časa ...

Na Bledu bo te dni znova mogoče srečati večjo količino risov. Seveda ne teh v živalski obliki, temveč naše hokejiste. Blejski led bosta za nekaj dni zavzeli dve reprezentanci, tudi naša članska, ki se je zbrala drugič to sezono in jo v drugem delu tedna čakata dve preizkušnji v Italiji.

V primerjavi s prvim seznamom je tokratni precej bolj napolnjen z znanimi imeni. Novembrski zbor je na sceno postavil veliko mladih oziroma takih, ki v prvi reprezentanci prej še niso dobili priložnosti. Zdaj so tu tudi nekateri najbolj izkušeni. Od dolgoletnih nosilcev igre Slovenije ni Roka Tičarja, Blaža Gregorca, naše nemške trojke – Jana Urbasa, Miha Verliča in Žiga Jegliča –, pa Jana Drozga ter kakopak Anžeta Kopitarja. Terglav je pojasnil, da so klubi za tri kandidate zaprosili, ali lahko tokratno akcijo izpustijo, zato domov niso prišli Kristjan Čepon, Matic Török in Drozg. Ta hip je med prišleki za igro vprašljiv Matic Podlipnik, ki se je poškodoval pretekli vikend, še prej se je zaradi poškodbe opravičil tudi Nejc Stojan.

Naj bo glava tam, kjer mora biti


Nedavno je v ZDA Kopitar za vaš in naš časnik povedal, da ga novi selektor še ni poklical in da z Edom Terglavom še nista bila v stiku. To nas je takrat presenetilo in seveda smo se za vsa pojasnila obrnili na šefa slovenske klopi. Anže Kopitar je navsezadnje naš prvi igralec in pričakovali bi, da bi selektor prav njega poklical kot prvega, s katerim bo stopil v stik. A Terglav nam je potrdil, da ga še ni poklical, in tudi pojasnil, zakaj je tako ... 

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: kopitar, slovenija

Članki iz rubrike