Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
28.07.2014 17:39:24
Deli članek:

U-20 začela poletne priprave

Arsen Perić

Mladi risi se že pripravljajo na decembrsko SP.

Reprezentanca do 20 let se je danes prvič v novi sezoni zbrala na pripravah. Te potekajo pod vodstvom trenerskega dvojca Gorazda Drinovca in Gorazda Reklja, gosti pa jih blejska dvorana. V štirih dneh pa bodo mladi risi iskali čim boljšo uigranost, ki bo še kako potrebna na decembrskem svetovnem prvenstvu v italijanskem Asiagu.

Čeprav mlada reprezentanca ne trenira v polni zasedbi, kar nekaj igralcev, kandidatov za mesto v izbrani vrsti, ima obveznosti v klubu ali pa se poskušajo dokazati v novih okoljih, zavzetost in tempo nista bila zaradi tega nič manjša. Triindvajset hokejistov na ledu blejske dvorane dokazuje, da si mesto v reprezentanci zaslužijo.

Do četrtka zvečer bo naša mlada četa opravila osem treningov na ledu, nekaj manj bo takih na suhem, prav tako pa bodo fantje deležni tudi predavanj z videoanalizo. 

Ekipa, ki vadi na Bledu
Vratarji: Grega Vilman, Nace Kapus, Urban Avsenik
Branilci: Matic Govejšek, Andraž Kompolšek, Žan Luka Srpčič, Žiga Krašovec, Marko Tarman, Jan Lampič, Miha Mercina, Urban Ban
Napadalci: Luka Vinčec, Tim Ograjenšek, Nik Pem, Tilen Kalan, Žan Jezovšek, Nik Unuk, Urh Markelj, Miha Zajc, Primož Čuvan, Nejc Mašič, Luka Maver, Aljaž Chvatal