900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

hu
hu
4 21.10.2018 17:08:43

SRAMOTA! SRBI učijo hokeja JESENIČANE!

www.alesfevzer.com
Na turnirju celinskega pokala v južnotirolskem Rittnu so slovenski prvaki z Jesenic nastope končali z eno zmago in dvema porazoma.

Na zadnji, današnji tekmi proti Crveni zvezdi so Jeseničani po podaljšku izgubili z 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:1) in ostala brez napredovanja v naslednji krog.
Jeseničani so prvo tekmo izgubili proti domačinom, včeraj so premagali budimpeštanski MAC, potem pa so ostali zelo nepričakovano praznih rok tudi proti srbskim prvakom Crveni zvezdi. Slovensko ekipo je danes pokopala neučinkovitost, svoj dan pa je imel tudi vratar tekmecev Arsenije Ranković. ta je ubranil skupno kar 45 od 46 strelov Jeseničanov; njegovi napadalci so imeli na drugi strani le 18 strelov na vrata Žige Kogovška, a so zadeli dvakrat. Po dveh tretjinah brez golov je Urban Sodja na začetku zadnjega dela ob prednosti dveh igralcev vendarle premagal vratarja Beograjčanov, toda pet minut pred koncem so tudi tekmeci izkoristili številčno prednost in izenačili. Po rednem delu je bil izid 1:1, v podaljšku pa je nato Bogdan Gajdaš v 63. minuti poskrbel za hladen tuš in zmago Crvene zvezde.


Taista Crvena zvezda je prvo tekmo proti MAC-u, ki so ga Jesneičani premagali, izgubila kar z 0:8. In taista Crvena zvezda je pred dnevi komaj premagala Triglav s 3:2, v ligi INL pa je skoraj enaka postava Zvezde izgubila tako s Celjem (4:5) kot s Slavijo (0:4). Zvezda je proti Triglavu igrala v identični postavi kot danes proti Jeseničanom (vsi trije Rusi: branilca Bogdan Gajdaš in Artem Kulešev ter napadalec Vjačeslav Čegrincev; oba mladinca Japonec Ejsaj Araj in Čeh Daniel Michal pa sta v klubu že dlje časa).    
Kaj se dogaja na Jesenicah? Je v klubu kaj narobe, da igralce iz nekdaj najbolj hokejskega kraja v rajnki Jugoslaviji učijo igrati amaterji iz Beograda?

Članki iz rubrike