900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 09.01.2018 10:41:27

Columbus do zmage na gostovanju v Torontu

Profimedia
Hokejisti Toronto Maple Leafs so v ligi NHL gostili tekmece iz Ohia, Columbus Blue Jackets pa so po podaljšani igri zmagali s 3:2. Domači hokejisti so po dveh tretjinah vodili z 2:0, a so se nato gosti v zadnji vrnili v igro in si priigrali podaljšek, z golom Artemija Panarina po 3:11 minute podaljšane igre pa so odnesli še zmago.

Na dvoboju sredine v vzhodni konferenci se je izkazal tudi vratar Columbusa Sergej Bobrovskij, ki je zbral 35 obramb, vključno z nekaj pomembnimi v zadnji tretjini. Gosti so zadeli dvakrat v zadnjih štirih minutah in pol tekme, da so si priigrali podaljšek.

"Takšne zmage so tiste, ki v slačilnici ustvarjajo dobro vzdušje, veliko energije in veselje pri vseh v ekipi," je po tekmi dejal Bobrovskij.



V tretji tretjini sta za Columbus zadela Nick Foligno in Pierre-Luc Dubois, za domačo ekipo, ki je poklapana zapustila ledeno ploskev, pa sta bila v drugi tretjini uspešna James van Riemsdyk in William Nylander, vratar Frederik Andersen pa je ubranil 30 strelov.

Los Anegels Kings Anžeta Kopitarja, ki so ta čas na petem mestu zahodne konference, imajo po porazu proti četrtouvrščenemu Nashvillu teden dni premora in bodo na led ponovno stopili šele v soboto, ko jih čaka tekma z mestnimi tekmeci Anaheim Ducks.

Značke: nhl, hokej

Članki iz rubrike