Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
04.12.2015 22:19:31
Deli članek:

Prosim, ne glasujte, umrl bom

Reuters

Najstarejši hokejist v ligi NHL je te dni marsikoga dobro nasmejal.

Jaromir Jagr je na svojem twitterju objavil poseben zapis, s katerim se je dotaknil tekme all star, ki bo zadnji konec tedna v januarju potekala v Nashvillu.

Pred tekmo vseh zvezd so povsem spremenili sistem tekmovanja (štiri ekipe divizij se bodo pomerile v igri treh proti trem). Večino udeležencev tekme bo izbral poseben oddelek lige NHL, medtem ko bodo štiri igralce izbrali navijači. Tu pa je prišlo do zagate.

Triinštiridesetletni napadalec Floride namreč vodi med igralci atlantske ekipe, česar pa se, v nasprotju z vsakim drugim hokejistom, ni ravno razveselil in je navijače poskusil prepričati, naj mu glasov ne namenjajo več. Tako je na twitterju zapisal: "Navijači, cenim vaše glasove za tekmo all star, a igranje 3 na 3 bi me ubilo in nočem še umreti. Hvala za razumevanje. Sem prestar."

Svojemu zapisu je dodal tudi nekaj smeškov, vsekakor pa se je ob teh besedah vsak nasmehnil. Bojimo se tudi, da bo njegova prošnja naletela na gluha ušesa in da bo zaradi nje legendarni češki veteran v prihodnje dobil le še več glasov.