pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

hu
hu
0 26.01.2023 19:43:55

Zagata rešena! To je novi trener Olimpije, ki jo bo skušal potegniti iz 'blata' (foto)

Domen Jančič/HK SŽ Olimpija
Pričakovano je ljubljanski klub Slovenske železnice Olimpija na začetku tedna ostal brez glavnega trenerja. In v klubu so se podvizali.

Hitro so našli novega trenerja in zvečer poslali sporočilo za javnost: "Z veseljem sporočamo, da se je vodstvo HK SŽ Olimpije dogovorilo za sodelovanje s priznanim finskim trenerjem Anttijem Karhulo, ki prevzema vodenje članske ekipe. 

Antti Karhula
Domen Jančič/HK SŽ Olimpija

Antti Karhula izhaja iz finske hokejske šole in je svojo trenersko kariero gradil na Finskem v ligi Mestis, v Erste ligi na Madžarskem, v ligi ICE je bil trener Fehervar AV19 in nazadnje trener HC Banska Bystrica. Danes pozno popoldne je prispel v Ljubljano in bo ekipo vodil že na jutrišnjem gostovanju v Gradcu (tekma je ob 19.15). Klub in Antti Karhula sta sklenila sodelovanje tudi za naslednjo sezono. Z novim trenerjem se obeta nekaj sprememb v ekipi, o katerih vas bomo sproti obveščali.

Antti Karhula6
Domen Jančič/HK SŽ Olimpija

"V zadnjih dneh so se v klubu zgodile velike spremembe, zato me zelo veseli me, da smo v našo hokejsko družino pripeljali finskega hokejskega strokovnjaka. Verjamemo, da bo znal fante motivirati in pripraviti na najpomembnejši del sezone, ki je pred nami. Še posebej nas veseli, da smo z Attijem Karhulo našli skupni imenovalec tudi pri nadaljevanju naše zgodbe, torej razvoju slovenskih hokejistov in delu z mladimi. Aktivno bomo začeli tudi graditi ekipo za naslednjo sezono," je povedal Miha Butara, predsednik HK SŽ Olimpija. 

Antti Karhula8
Domen Jančič/HK SŽ Olimpija

"Vse se je zgodilo zelo hitro in z veseljem sem se odzval vabilu iz Ljubljane. O Olimpiji in mestu sem slišal le dobre stvari in vesel sem, da sem tu,« je po prihodu v Ljubljano povedal Antti Karhula.

Članki iz rubrike