državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

STA
STA
0 02.06.2022 19:26:57

Nov član lige ICEHL! To niso Jesenice, pač pa ...

Domen Jančič
Potem ko je vodstvo razširjene avstrijske hokejske lige ICEHL pred dnevi v tekmovanje vključilo Pioneers Vorarlberg iz Feldkircha, so danes na zasedanju skupščine zeleno luč za nastop v ligi dobili tudi hokejisti italijanskega Asiaga.

Asiago, letošnji prvak lige AHL, mora sicer sodeč po izjavi za javnost lige izpolniti še nekaj alinej pristopne izjave, nato pa bo uradno potrjen kot novi član lige ICEHL. V ligi bo tako še naprej nastopalo 14 ekip, med njimi tudi slovenska SŽ Olimpija.


Povabilo je dobila tudi ekipa Sij Acroni Jesenice. V tako kratkem času, kot so ga imeli na voljo po povabilu lige ICEHL, da bi se pridružili temu tekmovanju, namreč na Jesenicah niso mogli ugoditi vsem pogojem vodstva ICEHL, so pred dvema tednoma sporočili na rednem občnem zboru in volilni skupščini.

Vodstvo lige se je na zasedanju zavezalo tudi k nadaljnji širitvi pretočnih storitev, s čimer zagotavljajo prenose vseh tekem tudi na medmrežju, v kolikor te niso izbrane za prenose na televiziji. V minuli sezoni so s 560 urami prenosov ustvarili 2,5 milijona evrov prihodkov, so še zapisali v izjavi za javnost.

Članki iz rubrike