Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

hu
hu
1 17.11.2021 09:15:08

Pred samomorom napisal pismo! Direktor tekmecev Olimpije kriv za smrt hokejista? Sestala sta se, ker ...

Direktor hokejskega kluba iz lige ICEHL, ki je pred dnevi naredil samomor, je za seboj pustil poslovilno pismo.

V začetku meseca je slovaški klub iz hokejske lige ICEHL prizadela velika tragedija. Hokejist Boris Sadecky se je zgrudil med tekmo z Dornbirnom, nekaj dni kasneje pa za posledicami umrl v bolnišnici.

Navijači, javnost in vsi v klubu si od tega šoka sploh še niso opomogli, že je sledila nova tragedija. Direktor kluba Dušan Pašek mlajši je bil pogrešan od četrtka, 4. novembra, dan kasneje pa so ga našli obešenega v gozdu na obrobju Bratislave.


Slovaška policija je zdaj potrdila, da je šlo za samomor, ob tem pa so tamkajšnji mediji postregli z informacijo, da je za seboj pustil poslovilno pismo, v katerem je razkril, zakaj je to storil. Občutek krivde je bil velikanski, smrti hokejista, ki bi mu moral biti v oporo, ni mogel preboleti.

Sadecky in Pašek naj bi se pred tedni pogovarjala o stanju hokejista, ki je tarnal nad tem, da se na ledu ne počuti dobro in fizično dovolj močno. Ob tem je 24-letni hokejist prosil za nasvet, ali naj obišče zdravnika ali naj nadaljuje z igranjem, Pašek pa mu je odvrnil, da naj kar nadaljuje z igranjem. Kar je sledilo, je šokiralo vse, vprašanje je, ali bi se tej tragediji lahko izognili, če bi preminuli direktor reagiral drugače.

Po omenjenih tragedijah je klub iz Bratislave vodstvo tekmovanja lige ICEHL zaprosilo za izstop iz tekmovanja, vodstvo pa je v torek tudi uradno sprejelo željo Slovakov.

Članki iz rubrike