Königs Wusterhausen Svet24.si

Panični oče zaradi covidnega potrdila sredi ...

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

Ivan Simič Necenzurirano

Kako nas je Ivan Simič napadal v parlamentu ...

Matej Rokavec (15) Njena.si

Mateju šov prinesel srečo

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

hu
hu
1 17.11.2021 09:15:08

Pred samomorom napisal pismo! Direktor tekmecev Olimpije kriv za smrt hokejista? Sestala sta se, ker ...

Direktor hokejskega kluba iz lige ICEHL, ki je pred dnevi naredil samomor, je za seboj pustil poslovilno pismo.

V začetku meseca je slovaški klub iz hokejske lige ICEHL prizadela velika tragedija. Hokejist Boris Sadecky se je zgrudil med tekmo z Dornbirnom, nekaj dni kasneje pa za posledicami umrl v bolnišnici.

Navijači, javnost in vsi v klubu si od tega šoka sploh še niso opomogli, že je sledila nova tragedija. Direktor kluba Dušan Pašek mlajši je bil pogrešan od četrtka, 4. novembra, dan kasneje pa so ga našli obešenega v gozdu na obrobju Bratislave.


Slovaška policija je zdaj potrdila, da je šlo za samomor, ob tem pa so tamkajšnji mediji postregli z informacijo, da je za seboj pustil poslovilno pismo, v katerem je razkril, zakaj je to storil. Občutek krivde je bil velikanski, smrti hokejista, ki bi mu moral biti v oporo, ni mogel preboleti.

Sadecky in Pašek naj bi se pred tedni pogovarjala o stanju hokejista, ki je tarnal nad tem, da se na ledu ne počuti dobro in fizično dovolj močno. Ob tem je 24-letni hokejist prosil za nasvet, ali naj obišče zdravnika ali naj nadaljuje z igranjem, Pašek pa mu je odvrnil, da naj kar nadaljuje z igranjem. Kar je sledilo, je šokiralo vse, vprašanje je, ali bi se tej tragediji lahko izognili, če bi preminuli direktor reagiral drugače.

Po omenjenih tragedijah je klub iz Bratislave vodstvo tekmovanja lige ICEHL zaprosilo za izstop iz tekmovanja, vodstvo pa je v torek tudi uradno sprejelo željo Slovakov.

Članki iz rubrike