Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 20.10.2020 11:22:16

Hokejisti SŽ Olimpijie že opravili testiranja na koronavirus, trenerski štab okrepil stari znanec

Jurij Kodrun
Slovenske železnice Olimpija je danes predstavila novega člana trenerskega štaba.

Kot je bilo že velikokrat omenjeno in tudi zapisano, bo SŽ Olimpiji odslej tudi uradno pomagal stari znanec slovenskega hokeja, Finec Kari Savolainen.

Kot glavni trener bo moštvo še naprej vodil Gregor Polončič, ki je od septembra začasno vodil hokejiste SŽ Olimpija, njegov pomočnik bo ostal Matic Kralj. 

Pri Olimpiji so se 19. septembra po porazu proti Jesenicam razšli s trenerjem Ivom Janom, od takrat je člansko ekipo vodil Polončič, ki je zdaj prevzel vlogo glavnega trenerja.

Savolainen bo pri Olimpiji šef stroke in vodja razvoja ljubljanskega hokeja ter tudi glavni svetovalec klubske uprave, je potrdil predsednik SŽ Olimpije Miha Butara.

"Kari Savolainen bo pri nas zadolžen tako za razvoj članov kot tudi za vse ekipe od mladinske kategorije navzdol," je dejal Butara.

Glede usode naslednje tekme Olimpije v prvem delu alpske lige; ta teden bi morali Ljubljančani v četrtek igrati še zadnjo tekmo prvega, skupinskega dela alpske lige z Linzem 2, ali jo tudi bodo, se bodo pri Olimpiji odločili v naslednjih 48 urah. Znano je, da je bil na nedeljskem testiranju na novi koronavirus pozitiven eden od hokejistov moštva, ki pa je v samoosamitvi že več dni, prav tako so v samoizolaciji preostali igralci, ki pa so danes zjutraj opravili testiranja na koronavirus.


V soboto se bo že začel redni del alpske lige, ko bodo vse ekipe igrale po ligaškem sistemu z vsemi in bodo tudi točke delili za vsako posebej.

Za zdaj bo vse potekalo normalno, poudarjajo v ljubljanskem klubu in dodajajo, da imajo znotraj vodstva alpske lige pripravljenih več različnih scenarijev za morebitne spremembe glede covida-19.

Članki iz rubrike