kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

bk
bk
0 25.09.2020 13:49:30

V igri za GLAVNEGA TRENERJA SŽ Olimpije PET strategov, od tega ŠTIRJE TUJCI

Ale
V zgodnjih sobotnih jutranjih urah bo minil natanko en teden, odkar so se pod Rožnikom razšli z glavnim trenerjem Ivom Janom.

Slovenske železnice Olimpija je zdaj že nekdanjega trenerja odslovila po polfinalnem porazu v pokalu Slovenije, v katerem so zmaje njihovi večni rivali premagali z 1:0 po kazenskih strelih.

Od takrat v hokejski pisarni na Celovški 25 iščejo novega glavnega trenerja, za zdaj pa to delo opravlja pomočnik trenerja Gregor Polončič, ki je v torek zeleno-bele vodil na tekmi državnega prvenstva, v kateri so na Bledu Ljubljančani finaliste pokalnega tekmovanja premagali s 6:0.

Takoj po odslovitvi Iva Jana je predsednik SŽ Olimpije Miha Butara dejal, da so na klub kaj hitro dobili več klicev potencialnih kandidatov, ki so ponudili svoje storitve, po zadnjih podatkih pa se vodstvo zmajev še ni odločilo, kdo bo moštvo iz Tivolija vodil v prihodnje.

Kot smo izvedeli, so si pri SŽ Olimpiji v miru vzeli čas, da najdejo pravega kandidata, ki bo moštvo prebudil in ga povezal v pravo celoto, kolektiv, ki bo dosegal rezultate, ki bi jih ta ekipa glede na imena morala.

V igri je še pet kandidatov, od tega en Slovenec in štirje tujci, ki prihajajo ali iz Finske ali iz Kanade. Verjetno se bodo v Spodnji Šiški kaj hitro odločili, komu bodo zaupali dirigentsko paličico, verjeti pa je, da bodo odločitev sprejeli najkasneje do konca tedna. Navsezadnje časa ni več na pretek, saj zmaje že naslednjo soboto čaka tekma prvega kroga alpske lige, ko se bodo doma spet pomerili z Jeseničani.

Značke: sž-olimpija, trener, ahl

Članki iz rubrike