stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 03.11.2018 21:52:25

Jeseničani iz krize s krepko zmago

www.alesfevzer.com
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so v tekmi alpske lige v gosteh premagali Zell am See z 12:2 (4:1, 4:1, 4:0).

Jeseniški hokejisti so se v zadnjem obdobju znašli v manjši krizi, ki pa so jo danes uspešno prebrodili in niz štirih porazov v alpski ligi zamenjali s prepričljivo zmago.

Državni prvaki so dolgo zaman iskali zmago v alpski ligi, med porazi je bil tudi tisti na najpomembnejšem obračunu s tradicionalnimi tekmeci iz Ljubljane, ki je tudi sprožil nekaj nezadovoljstva med najbolj gorečimi privrženci kluba.


A danes so bili lahko tudi ti zadovoljni z učinkovitostjo svojih hokejistov. Jeseničani so namreč premagali urok, ki jih je spremljal ob porazih, ter dodobra napolnili mrežo tekmecev.

Danes je bilo hitro jasno, da domači Zell am See ne bo imel možnosti. Izenačili so sicer na 1:1, a so Gašper Glavič z dvema zadetkoma, Philippe Paradis in Urban Sodja še v prvem delu poskrbeli za visoko vodstvo. Takšno je bilo potem tudi nadaljevanje, saj so gostje dosegli še po štiri gole v preostalih dveh tretjinah. Najbolj razpoložen je bil Paradis, ki je tekmo končal s petimi zadetki, Glavič se je ustavil pri treh, po en gol pa so dosegli še Nik Pem, Gašper Seršen in Patrik Rajsar.

Jeseničani so tako še pred reprezentančnim premorom, ko se bo naslednji teden slovenska izbrana vrsta merila na turnirju evropskega izziva v Belorusiji, končali črn niz, naslednja tekma v alpski ligi jih čaka 13. novembra v Lustenauu.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike