franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 22.10.2017 20:35:15

Zmaji izgubili z nekdanjim klubom svojega predsednika

Martin Metelko
Hokejisti SŽ Olimpije so v tekmi alpske lige izgubili z 2:3 (1:2, 0:1, 1:0) s Feldkirchom.

Za Ljubljančane sta zadela Miha Zajc (9.) in Kristijan Čepon (55.).

V soboto zvečer so zeleno-beli še gostovali v Zell am Seeju in zmagali s 5:2, danes pa so se merili z nekdanjim klubom svojega predsednika Tomaža Vnuka, ki je za Feldkirch igral v časih največjih evropskih uspehov.

Zdaj sta ekipi skupaj v drugoligaški regionalni konkurenci, Feldkirch pa na krajši turneji po Sloveniji, saj je v soboto že gostoval na Jesenicah ter zapravil vodstvo s 4:1 in nazadnje klonil po kazenskih strelih.


Danes je v Tivoliju domača ekipa solidno začela, dosegla gol po strelu Zajca pod prečko, potem pa so gostje vzpostavili ravnotežje, po izenačenju pa pičlo sekundo pred koncem prve tretjine tudi povedli.

V nadaljevanju so se nad domače zgrnile težave. Najprej poškodba enega najbolj izkušenih mož Andreja Hebarja, potem pa še prejeti gol v 33. minuti v trenutkih, ko so imeli na ledu igralca več. Ob koncu tretjine pa so se ubranili minute in pol številčne prednosti tekmeca 5-3.

Hebar se je nato v zadnji tretjini vrnil na led, a domačim je ugodnejši izid kljub premoči odnesla nenatančnost. Tako Miha Pesjak kot Maks Selan sta v tem delu zadela okvir gola, vratar Alex Caffi pa je gostom s še nekaj obrambami pomagal ubraniti tri točke. Gol Čepona pa je bil premalo za preobrat.

Že čez nekaj dni bo na sporedu drugi letošnji slovenski derbi. Jeseničani, v soboto so niz zmag podaljšali na devet, so bili pred desetimi dnevi doma boljši s 6:4, ljubljanski obračun pa bo v Tivoliju v sredo ob 19.15.

Galerija
Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike