Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

STA
STA
1 02.04.2020 19:46:57

OLIMPIJA IMA NOVEGA DIREKTORJA: Vajeti prevzel dolgoletni igralec kluba!

Jurij Kodrun
Upravni odbor hokejskega kluba SŽ Olimpija je na današnji seji, ki je v duhu ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa potekala s pomočjo sodobnih komunikacijskih orodij, za direktorja imenoval Jožeta Kovača. Ta je nasledil Tomaža Vnuka, so sporočili iz ljubljanskega kolektiva.

"V veliko čast mi je prevzeti direktorsko mesto HK SŽ Olimpije. Vodenje takšnega kluba je velika odgovornost in verjamem, da bom s svojimi izkušnjami pomagal klub in njegove dejavnosti dvigniti na višjo raven. Klub prevzemam v dobri kondiciji in se zahvaljujem Tomažu Vnuku, Mihi Butari ter celotnemu upravnemu odboru za zaupanje," je dejal Kovač.

Ta je v dolgoletni hokejski klubski karieri (420 tekem) večino časa igral za ljubljansko Olimpijo. Odigral je 133 reprezentančnih tekem, bil udeleženec osmih svetovnih prvenstev in član olimpijske reprezentance, so v sporočilu zapisali pri Olimpiji.


Pojasnili so, da je Kovač ob udejstvovanju v poslovnem svetu ostal povezan s hokejem v Sloveniji. Kot vodja ekipe je vodil slovensko reprezentanco na olimpijskih igrah in svetovnih prvenstvih med letoma 2012 in 2016. Bil je tudi vodja ekipe je v ljubljanski Olimpiji.

Na mestu direktorja kluba bo Kovač nasledil dosedanjega direktorja Tomaža Vnuka, ki se po osmih letih poslavlja od operativnih funkcij. Vnuk pa ostaja član upravnega odbora.

"Tomažu se iskreno zahvaljujem za dobro vodenje kluba in izpolnitev vseh zastavljenih ciljev v času mojega predsedovanja. Vesel sem, da ostaja del HK SŽ Olimpija. Novi direktor klub prevzema v dobri kondiciji in prepričan sem, da bo s svojim hokejskim in poslovnim znanjem pomagal izpolniti vse zastavljene cilje ter klub dvigniti na še višjo raven," je dejal predsednik kluba Miha Butara.

Značke: hokej, direktor

Članki iz rubrike