luna roka Dobra karma

Naravni ritmi v mesecu aprilu skozi djotiš ...

babica, ženska, zamišljena, žalostna, upokojenka, starka Svet24.si

Izpoved slovenske starostnice: "Po vasi so ...

lucija sikovec usaj pl1 Reporter.si

Upam si trditi, da ko je Janša prevzel ...

koronavirus, denar, covid-19 Svet24.si

To prinaša megazakon za samozaposlene, študente ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

04CONTAGION-01-videoSixteenByNineJumbo1600 Odkrito.si

Je to film, ki je napovedal pandemijo ...

inja zalta Njena.si

Preobrat: Inja Zalta po zbiranju denarja že doma

hu
hu
0 12.03.2020 14:09:30

To pa je ŠOK: Ne zgolj en Jeseničan, v slačilnici Acronija prava EPIDEMIJA!

Jurij Kodrun
Po prvih informacijah naj bi za novim koronavirusom zbolel en član hokejskega kluba Sija Acronija Jesenic, zdaj se je številka povzpela že na sedem.

Predsednik hokejskega kluba Sij Acroni Jesenice Anže Pogačar je sporočil, da je bil eden od igralcev pozitiven na testu za novi koronavirus. Klub želi, da igralec ostane anonimen, predsednik pa poudarja, da se hokejist počuti dobro in da je v samooskrbi, karanteno pa so tik po znanih rezultatih testiranja odredili za preostale hokejiste.

"Glede na različne informacije, ki so se danes pojavile v medijih o okuženosti enega izmed članov naše ekipe, potrjujemo, da je bila na včerajšnjem testiranju pri eni osebi potrjena okužba s koronavirusom. Želeli bi, da oseba s pozitivnim izidom testa ostane anonimna in ji tako omogočimo čim boljše okolje v času zdravljenja. Bolnik je trenutno v samooskrbi in se počuti dobro," je zapisal predsednik jeseniškega kluba Pogačar.

Toda kmalu po tem sporočilu so se pojavile informacije, da je obolelih več, kot poroča Delo, pa naj bi bilo skupno število obolelih članov jeseniškega kluba kar sedem. Njihove identitete niso znane, v Podmežakli pa so že uvedli izredno stanje in zaprli vse slačilnice, izselili selekciji nogometnega in drsalnega kluba ter začeli odtajevati ledeno ploskev.

Značke: jesenice, liga-ahl, hokej

Članki iz rubrike