duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

sta
sta
0 17.12.2019 17:16:14

Ivo Jan spet 'zeleni Ivo', pri Olimpiji bo po novem ...

Jurij Kodrun
Eden najboljših slovenskih hokejistov vseh časov, po igralski karieri tudi selektor slovenske reprezentance, se je vrnil v Tivoli.

V hokejskem klubu SŽ Olimpija bo odslej za delo z mlajšimi selekcijami skrbel nekdanji odlični slovenski hokejist in tudi selektor članske reprezentance Ivo Jan.

Nazadnje je delal pri južnotirolskem klubu Sterzing iz Vipitena, pri zeleno-belih pa bo prevzel vodenje mladinskega pogona. Nekdanji slovenski selektor bo v klubu skrbel za delo selekcij od hokejske šole do mladincev."Po končani igralski karieri je bila moja želja, da bi ostal doma, delal z mladimi in prenašal znanje na mlade hokejiste. Po desetih letih trenerskega dela v članski konkurenci se mi je uresničila želja opravljati delo, ki mi je bilo vedno v užitek in vesel sem, da sem dobil to priložnost. Vse trenerje v klubu že dobro poznam, z nekaterimi smo skupaj igrali, a tukaj sem zaradi otrok. Imamo dober potencial in naša želja je, da jim damo priložnost za hokejski razvoj," je odločitev pojasnil Jan

"Veseli me, da je naše trenerske vrste okrepil nekdanji selektor slovenske reprezentance Ivo Jan, ki je vrhunski strokovnjak in nekdanji izjemen igralec. V klubu se kalijo številni mladi in talentirani hokejisti in naša naloga je, da jim omogočimo najboljše možne razmere, kar je tudi v skladu z našo vizijo razvoja in cilji, ki smo si jih zastavili," pa je sodelovanje z Janom pospremil predsednik SŽ Olimpija Miha Butara.

Značke: hokej, ivo-jan

Članki iz rubrike