profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

bk
bk
1 30.11.2018 15:16:51

ODPUŠČENI Gaber Glavič SPREGOVORIL! BIVŠI trener Jesenic RAZKRIVA: 'To so LAŽI, za to OBSTAJAJO DOKAZI'

Martin Metelko
V ponedeljek je Gaber Glavič postal nekdanji trener hokejskih državnih prvakov z Jesenic.

Šok, presenečenje ali pa tudi ne. Vodstvo Jesenic na čelu s predsednikom Sija Acronija Jesenic Anžetom Pogačarjem se je po četrtem porazu proti večnim rivalom iz Ljubljane odločilo, da prekine sodelovanje s trenerjem, s katerim so železarji lansko sezono osvojili dvojno krono, v ligi AHL pa so izpadli v polfinalu.

Gaber Glavič je v torkovi tiskani izdaji Ekipe SN že razkril marsikaj, takrat pa nam je dejal, da bo raje še ostal redkobeseden, a obljubil je, da bo čez čas pojasnil veliko stvari, predvsem takih, ki nihče ne želi, da bi prišle v javnost.

Danes nam je Glavič kar sam poslal elektronsko pošto, v kateri je res naslovil marsikaj, a hkrati ostal tih.

To je njegov zapis, ki ga nismo spreminjali in ga objavljamo v celoti.

"Spoštovani ljubitelji hokeja. V hokeju delujem od svojega 5 leta. V vseh letih sem ga dodobra spoznal, še najbolj podrobno v zadnjih 8 trenerskih letih. Ob vseh doseženih naslovih in lovorikah sem še danes edini vratar, ki mu je z reprezentančno ekipo uspelo obstati v elitnem hokejskem tekmovanju. Obakrat. Iz izkušenj vem, da je trenerska služba najbolj zahtevna in včasih nehvaležna! Večina si je nikoli ne upa sprejeti. Jaz sem jo in to z velikim veseljem, energijo in željo. Ni mi žal in ponosen sem, da sem lahko del 70-letne jeseniške hokejske zgodovine. Ob vsakem zaključku so pomembne besede glavnih akterjev. Pravi možje zaključijo v slogu in zaprejo poglavje! Tako je v vseh velikih klubih po svetu, tako bi bilo prav za JESENICE. Anže Pogačar si je dovolil drugačno pot. V njegovih mnogih izjavah v povezavi z mojo razrešitvijo je veliko LAŽI in predvsem hokejskega neznanja. Za to obstajajo jasni dokazi.

Sam bom drugačen. V dobro jeseniškega kluba bom resnico zadržal zase. Edino mimo enega dejstva ne morem iti z molkom. To, da je bil predsednik jeseniškega kluba edini, ki na zadnjem derbiju ni zmogel nasmeha niti aplavza ob zadetkih in vodstvu njegove ekipe. To pove veliko, pravzaprav vse. Verjetno ne ve, da je prizor iz klopi videla celotna ekipa in še kakšen navijač… 

Jeseniškemu klubu želim še ogromno uspehov! Fantom in navijačem pa veliko borbenih večerov in aplavzov ob zmagah. Končal bom s s citatom dr. Prešerna: "Le čevlje sodi naj kopitar!".

Članki iz rubrike