Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 14.06.2018 19:49:33

Anže Pogačar po pričakovanjih še štiri leta prvi mož jeseniških hokejistov

Današnja skupščina hokejskega kluba Sij Acroni Jesenice je dala pričakovane sklepe. Predsednik kluba še štiri leta ostaja Anže Pogačar, edini kandidat, novi podpredsednik kluba pa je Boštjan Noč, v javnosti znan tudi kot predsednik Čebelarske zveze Slovenije.

Pogačar in Noč sta v upravnem odboru okrog sebe zbrala gorenjske gospodarstvenike, čakajo le še ime predstavnika Acronija, kar se bo predvidoma zgodilo prihodnji teden.


Na Jesenicah se trudijo, da bi za člansko ekipo zbrali 500.000 evrov, pri čemer je polovica namenjena igralcem, druga polovica pa organizaciji. Cilji so jasni. V alpski ligi bi Jeseničani radi zaigrali vsaj v polfinalu, v domačih tekmovanjih pa si želijo obe lovoriki. Dolgoročno pa cilj kluba ostaja vrnitev v ligo Ebel.

Na Jesenicah bodo v prihodnjih dneh začeli sestavljati tudi igralski mozaik. Znano je, da odhajata oba tujca iz lanske sezone, v Podmežakli pa si želijo, da bi se v domačo dvorano vrnil kateri od tukaj vzgojenih hokejistov, če seveda ne bo dobil bolj mamljive ponudbe v tujini, preden bodo okrepitve začeli iskati drugje.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike