miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

rebecca Svet24.si

Glavni osumljenec za izginotje 15-letne Rebecce ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
0 16.08.2017 09:51:50

PRIMER ZNOJMO: Vratar hokejske Olimpije slovenskega trenerja postavlja na laž!

www.alesfevzer.com
Do začetka lige EBEL je manj kot tri tedne, drugi septembrski konec tedna se bo začela sezona 2017/18. A še preden bo do tega prišlo, je treba poskrbeti za zaključek lanskega prvenstva, česar pa v določenem pogledu še zdaleč ne moremo narediti. Seveda s prstom kažemo na zgodbo, ki je prejšnji teden prišla v javnost!

Pa jo ponovimo! Lanski vratar HDD Olimpija Jeff Frazee je pred slabim tednom z le enim sporočilom, poslanim po elektronski pošti, razburkal naše in okoliške hokejske vode. Avstrijski časnik Oberösterreichische Nachrichten, ki je bil prejemnik Američanovega sporočila, je objavil njegovo priznanje, v katerem je razkril, da so mu dan pred zadnjo tekmo sezone, ki je bila na sporedu 21. februarja – v kvalifikacijski skupini za končnico –, prek posrednika predstavniki Znojma ponudili denar, podkupnino, če bi Čehom pomagal v tej tekmi zmagati. Znojmo je namreč za uvrstitev v končnico potreboval vse tri točke, ki jih je na koncu tudi z visoko zmago s 7:0 dobil.
Ko smo izvedeli za Frazeejevo sporočilo, smo tudi mi z njim stopili v stik in v zadnjih dneh smo izvedeli še več podrobnosti.
Še prej smo hoteli govoriti z Bojanom Zajcem, vendar nam klicev ni vrnil, smo se pa nato obrnili na trenerja vratarjev HDD Olimpija Petra Škrablja. V sporočilu avstrijskemu časniku ga Frazee sicer ni omenil s priimkom in imenom, izpostavil je le, da je bil trener vratarjev tisti, prek katerega so Čehi svojo željo prenesli do 30-letnega Američana. Šele ko smo mu mi navedli njegovo ime, nam je Američan potrdil, da gre zanj, prej ga ni hotel imenovati. Škrabelj je čuvaje mreže zmajev lani treniral le nekaj mesecev, sicer pa trenira veliko slovenskih vratarjev iz več klubov, prav tako je del strokovnega štaba reprezentance do 20 let.

Škrabelj nam je v petek zanikal, da bi karkoli vedel, toda Frazee nam je povedal ravno obratno, ko smo mu povedali, kaj natančno nam je Škrabelj dejal. "Laže. Vsega se spomnim, kot da bi se zgodilo včeraj," je zatrdil Frazee in hkrati dodal, da je slutil, da bo tako.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Galerija
Značke: frazee, znoj

Članki iz rubrike