zoopark-rožman Svet24.si

FOTO: Živalski vrt Rožman zaradi inšpekcije ...

angelček Svet24.si

To lahko pomeni, da ste zemeljski angel

dars Necenzurirano

Ne Dars, Kolektor bo odločil, za koliko milijonov...

cvikl legan xx Reporter.si

Milan Cvikl o obtožbah Jerce Legan: Prešla je ...

pogacar Ekipa24.si

Nepričakovana sprememba! Pogačar ne bo branil ...

Princesa Diana naj bi bila s svojo dušo še vedno ob Harryju Odkrito.si

Pokojna Diana je spregovorila in mu povedala …

Tina Robnik Ekipa24.si

Nova slaba novica z belih strmin! Slovenska ...

iu
iu
0 20.11.2021 08:13:40

Ekipin izziv, 1. krog

Ekipini novinarji proti zvezdnikom, druga sezona.

Napovedujemo, da bo tudi druga sezona zabavna
Kadar pride druga sezona nekega projekta, je morala biti prva kar uspešna. Kar je dobrega, ne spreminjamo, ampak s tem nadaljujemo. V tem duhu začenjamo Ekipin izziv 2 oziroma drugo sezono igre oziroma tekmovanja, ki je v prejšnji hitro osvojilo simpatije.
Skratka, v prav posebnem napovedovanju razpleta nogometnih klubskih tekem v slovenski prvi ligi, v najmočnejših petih evropskih ligah in v ligi prvakov ter najzanimivejših reprezentančnih obračunov med seboj tekmujemo člani uredništva edinega slovenskega športnega dnevnika in znane osebnosti iz sveta športa, zabave in medijev. Izbor slednjih smo v drugi sezoni kakopak osvežili. Z nami sta dva povratnika (Ivo Milovanović in Uroš Šerbec) in osem novincev, med katerimi sta tudi oče in hči Prašnikar, njun družinski dvoboj pa bo svojevrstna poslastica druge sezone. V posebno športno areno se podaja 25 tekmovalcev, ki se bomo z veseljem igrali in preizkušali svoje znanje, občutek, tudi srečo.
Vsak tekmovalec bo v vsakem krogu napovedal razplet na treh izbranih tekmah. Točen izid mu bo prinesel tri točke, pravilen tip pa točko. Tako se bo oblikovala lestvica, ki se bo v predvidoma 54 krogih (do konca maja prihodnje leto) stalno spreminjala, na koncu pa se bodo trije najuspešnejši udarili v napovedi razpleta finala lige prvakov, ki ga bo v soboto, 28. maja, gostil stadion Krestovski v St. Peterburgu.
Skratka, Ekipin izziv je spet zaživel, najdete ga dvakrat na teden – praviloma vsako sredo in soboto – na straneh Ekipe SN in na Ekipini spletni strani.

ekipin izziv 1

Članki iz rubrike