nicola-tanturli, iskalna-akcija Svet24.si

FOTO: Pogrešanega 21-mesečnega malčka našli v ...

gasilci stara vrhnika Svet24.si

V tragediji na avtocesti ugasnila tri življenja; ...

jozef horvat bobo Reporter.si

Novi šok v NSI: Jožef Horvat ni več v igri za ...

solkan, soča, utopitev Svet24.si

Je utopitvi dečka v Soči botroval nenaden ...

balskanski bojevnik, dragan tošić Necenzurirano

Lovke afere komunalno blato vodijo do Balkanskega ...

boštjan-kulovic, ljubezen-po-domače Njena.si

Ljubezen po domače: Na dan načrtovane zaroke se ...

polona k Njena.si

Polona iz Sanjskega moškega: Stojim na realnih ...

iu
iu
0 31.05.2021 15:50:44

Zmagovalec prvega Ekipinega izziva je Jurij Završnik

Prva sezona Ekipinega izziva, ki ga je dobrih devet mesecev (od druge polovice avgusta lani) skupaj s Športno loterijo organiziral športni časopis EkipaSN, je končana.

Šestnajst Ekipinih novinarjev in devet znanih Slovencev iz sveta športa, zabave in medijev se je po dvakrat na teden merilo v napovedovanju nogometnih rezultatov. Lestvica je povedala svoje, trije najboljši v rednem delu pa so se v soboto pomerili v superfinalu - napovedali so razplet finala lige prvakov.

Novinarja Tamara Kedačič in Jurij Završnik, ki se je povsem pod vrh prebil z odličnim zadnjim krogom, ter nekdanji odlični alpski smučar Jure Košir so se v 78. krogih najbolj izkazali, ločili sta jih le dve točki. Vendar, odločal je zadnji tekmovalni dan, superfinale. Fanta sta stavila na Chelsea, dekle na Manchester City. Tamara je napovedala zmago sinje modrih z 2:1, Jurij zmago Londončanov s 3:2, Jure pa prav tako zmago Chelseaja z 2:1. Pravilnega rezultat ni napovedal nihče, sta pa Jurij in Jure zadela tip. Do odločitve torej ni prišlo, zato se je bilo treba vrniti k lestvici rednega dela. Tako je Jurij Završnik s točko prednosti postal prvi zmagovalec Ekipinega izziva, ki bo glede na fantastičen odziv tekmovalcev in bralcev enostavno moral postati tradicionalen.

Čestitke vsem trem superfinalistom, predvsem pa poklon zmagovalcu Juriju Završniku.

Članki iz rubrike