bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

majerič2 Svet24.si

FOTO: Branko Majerič, kmet s Ptujskega polja, ...

ilka hamer Svet24.si

Ilka pogumno stopila pred kamere in navdušila

marcic jahta brioni Reporter.si

Jahte dobaviteljev in lobistov v zdravstvu: ...

6ba9bdb07f12d891519545f9ff1f4ccb Necenzurirano

Tako Počivalšek s proračunskim denarjem pomaga ...

Natalija Bratkovič Njena.si

Voditeljica Kmetije pokazala umetnico iz zakulisja...

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Ekipa24.si

Pester večer Tine MAZE, ki je zaradi ODBOJKE ...

iu
iu
0 31.05.2021 15:50:44

Zmagovalec prvega Ekipinega izziva je Jurij Završnik

Prva sezona Ekipinega izziva, ki ga je dobrih devet mesecev (od druge polovice avgusta lani) skupaj s Športno loterijo organiziral športni časopis EkipaSN, je končana.

Šestnajst Ekipinih novinarjev in devet znanih Slovencev iz sveta športa, zabave in medijev se je po dvakrat na teden merilo v napovedovanju nogometnih rezultatov. Lestvica je povedala svoje, trije najboljši v rednem delu pa so se v soboto pomerili v superfinalu - napovedali so razplet finala lige prvakov.

Novinarja Tamara Kedačič in Jurij Završnik, ki se je povsem pod vrh prebil z odličnim zadnjim krogom, ter nekdanji odlični alpski smučar Jure Košir so se v 78. krogih najbolj izkazali, ločili sta jih le dve točki. Vendar, odločal je zadnji tekmovalni dan, superfinale. Fanta sta stavila na Chelsea, dekle na Manchester City. Tamara je napovedala zmago sinje modrih z 2:1, Jurij zmago Londončanov s 3:2, Jure pa prav tako zmago Chelseaja z 2:1. Pravilnega rezultat ni napovedal nihče, sta pa Jurij in Jure zadela tip. Do odločitve torej ni prišlo, zato se je bilo treba vrniti k lestvici rednega dela. Tako je Jurij Završnik s točko prednosti postal prvi zmagovalec Ekipinega izziva, ki bo glede na fantastičen odziv tekmovalcev in bralcev enostavno moral postati tradicionalen.

Čestitke vsem trem superfinalistom, predvsem pa poklon zmagovalcu Juriju Završniku.

Članki iz rubrike