profimedia-0344545381 Svet24.si

FOTO: Putin družinam mobiliziranih zagotavlja 5 ...

Jasleen Kaur, singh Svet24.si

FOTO: Delavec v sadovnjaku našel trupla ...

borut-petek, tom-begovič Necenzurirano

Se spomnite Boruta Petka? Kupil si je vilo. #foto

jansa putin re Reporter.si

Izrojena slovenska desnica: kako se Janez Janša ...

olimpija green dragons Ekipa24.si

Bodo Olimpiji odvzeli točke in jo izključili iz ...

007, james-bond Odkrito.si

60 let v službi njegovega veličanstva

vincic Ekipa24.si

Uh, kaj mu počnejo navijači Barce! Slovenskemu ...

iu
iu
0 31.05.2021 15:50:44

Zmagovalec prvega Ekipinega izziva je Jurij Završnik

Prva sezona Ekipinega izziva, ki ga je dobrih devet mesecev (od druge polovice avgusta lani) skupaj s Športno loterijo organiziral športni časopis EkipaSN, je končana.

Šestnajst Ekipinih novinarjev in devet znanih Slovencev iz sveta športa, zabave in medijev se je po dvakrat na teden merilo v napovedovanju nogometnih rezultatov. Lestvica je povedala svoje, trije najboljši v rednem delu pa so se v soboto pomerili v superfinalu - napovedali so razplet finala lige prvakov.


Novinarja Tamara Kedačič in Jurij Završnik, ki se je povsem pod vrh prebil z odličnim zadnjim krogom, ter nekdanji odlični alpski smučar Jure Košir so se v 78. krogih najbolj izkazali, ločili sta jih le dve točki. Vendar, odločal je zadnji tekmovalni dan, superfinale. Fanta sta stavila na Chelsea, dekle na Manchester City. Tamara je napovedala zmago sinje modrih z 2:1, Jurij zmago Londončanov s 3:2, Jure pa prav tako zmago Chelseaja z 2:1. Pravilnega rezultat ni napovedal nihče, sta pa Jurij in Jure zadela tip. Do odločitve torej ni prišlo, zato se je bilo treba vrniti k lestvici rednega dela. Tako je Jurij Završnik s točko prednosti postal prvi zmagovalec Ekipinega izziva, ki bo glede na fantastičen odziv tekmovalcev in bralcev enostavno moral postati tradicionalen.

Čestitke vsem trem superfinalistom, predvsem pa poklon zmagovalcu Juriju Završniku.

Članki iz rubrike