soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

382806463_710305964463822_8546834431065828572_n Svet24.si

Foto: Janko pridelal najtežjo in najlepšo bučo,...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

primoz roglic pm Ekipa24.si

Res zapušča Jumbo-Vismo? Roglič v svojem slogu ...

gozd-strahov-na-talentih Njena.si

Gozd strahov na Talentih: Nepričakovano ozadje ...

krznar maribor Ekipa24.si

Se je Krznar res poslavljal od nogometašev? ...

iu
iu
0 31.05.2021 15:50:44

Zmagovalec prvega Ekipinega izziva je Jurij Završnik

Prva sezona Ekipinega izziva, ki ga je dobrih devet mesecev (od druge polovice avgusta lani) skupaj s Športno loterijo organiziral športni časopis EkipaSN, je končana.

Šestnajst Ekipinih novinarjev in devet znanih Slovencev iz sveta športa, zabave in medijev se je po dvakrat na teden merilo v napovedovanju nogometnih rezultatov. Lestvica je povedala svoje, trije najboljši v rednem delu pa so se v soboto pomerili v superfinalu - napovedali so razplet finala lige prvakov.


Novinarja Tamara Kedačič in Jurij Završnik, ki se je povsem pod vrh prebil z odličnim zadnjim krogom, ter nekdanji odlični alpski smučar Jure Košir so se v 78. krogih najbolj izkazali, ločili sta jih le dve točki. Vendar, odločal je zadnji tekmovalni dan, superfinale. Fanta sta stavila na Chelsea, dekle na Manchester City. Tamara je napovedala zmago sinje modrih z 2:1, Jurij zmago Londončanov s 3:2, Jure pa prav tako zmago Chelseaja z 2:1. Pravilnega rezultat ni napovedal nihče, sta pa Jurij in Jure zadela tip. Do odločitve torej ni prišlo, zato se je bilo treba vrniti k lestvici rednega dela. Tako je Jurij Završnik s točko prednosti postal prvi zmagovalec Ekipinega izziva, ki bo glede na fantastičen odziv tekmovalcev in bralcev enostavno moral postati tradicionalen.

Čestitke vsem trem superfinalistom, predvsem pa poklon zmagovalcu Juriju Završniku.

Članki iz rubrike