plecnikov stadion bezigrad bobo Svet24.si

Je usoda Plečnikovega stadiona odvisna od ...

uroš urbanija Svet24.si

Policija kazensko ovadila Uroša Urbanijo

borza nlb ipavec brodnjak glavina bobo Necenzurirano

Brodnjakova NLB je davčna oaza: plačuje manj ...

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

Luka Dončić pf Ekipa24.si

Luka oživel nov trend in dobil nor vzdevek! Ne ...

Amir Kazić Leo, v krogu pa Zdravko Čolić Odkrito.si

Skriti sin Zdravka Čolića?!

lanisek Ekipa24.si

V drugi seriji Slovenci kot prebujeni, Anže ...

iu
iu
0 28.05.2021 19:18:15

EKIPIN IZZIV na piedestal postavil TEGA SLOVENSKEGA ZVEZDNIKA, zdaj sledi EPSKI SUPERFINALE

Prva sezona napovedovanja rezultatov je presegla pričakovanja.

Ekipin izziv se je prijel. Ekipin izziv je uspešnica. Prva sezona je pokazala, da se znane osebnosti iz sveta športa, zabave in medijev dobro spoznajo na nogomet, v družbi Ekipinih novinarjev so bili več kot spodobni tekmeci. Jasno, napovedovanje rezultatov je do določene mere povezano s srečo, a nekaj znanja in ščepec občutka je vendarle dobro imeti. Med 'vipovci' se je najbolje odrezal legendarni alpski smučar Jure Košir, ki se je v 16. krogu prerinil povsem na vrh, potem pa do konca rednega dela (do 78. kroga) vztrajal povsem pri vrhu. Zdaj se bo za 'večno slavo' pomeril z novinarjema športnega dnevnika Ekipa SN, Tamaro Kedačič in Jurijem Završnikom.

Trojica, ki je 78 krogov, v katerih je bilo teoretično mogoče osvojiti 702 točki (če bi pač prav vse izide napovedal pravilno), končala v dveh točkah, je v superfinalu napovedala izid finalne tekme lige prvakov. Fanta stavita na Chelsea, dekle pa na Manchester City.

"Meni je bila ta igra zelo zanima in zabavna. Nikoli prej se nisem lotil česa podobnega, saj nisem ravno vrhunski poznavalec, še manj pa tak, ki bi stavil na športne rezultate. Seveda pa sem po tem, ko sem napovedoval rezultate v naši igri, bolj z zanimanjem spremljal rezultate in tekme v različnih ligah, ki smo jih morali napovedati. Igra je gotovo lepa popestritev za nas, ki smo igrali, in tudi za tiste, ki so nas spremljali. Zelo dobra zabava. Všeč mi je bila. Velikokrat sem se nasmejal in veselil, pa tudi videl, da sem 'na polno usekal mimo'. Ampak sem videl, da je bilo podobno za vse. Vsi, ki se s tem ukvarjajo, so zagotovo sprašujejo, kako je mogoče, da se zgodi kakšen čuden rezultat. Igro so po tem, ko so videli, da sodelujem tudi jaz, začeli spremljati tudi moji prijatelji in kar nekajkrat je prišlo do prav zanimivih pogovorov," je navdušeno razlagal Jure Košir.

Zadnjo tekmo je napovedal navijaško. "Chelsea je že dolga leta moj najljubši klub v Angliji. Še iz časov pred prihodom Romana Abramoviča. Ponosen sem, da doma hranim podpisan dres Franka Lamparda, ki sem ga dobil 'po vezah'. Frank mi je osebno napisal posvetilo na dres. Seveda bom zato stavil na Chelsea in moja napoved za končni rezultat finala lige prvakov je 2:1 za Londončane. Manchester City pa mi v nasprotju s Chelseajem ni toliko simpatičen, ker je kljub vsemu malce umetno ustvarjen klub. Zelo visoko cenim trenerja Cityja Pepa Guardiolo, za katerega mislim, da je eden najboljših trenerjev na svetu, pa tudi nekatere igralce, ampak ... No, seveda je to moje mnenje in nič drugega."

kosir
m24

izziv 1

izziv 2

izziv 3

Članki iz rubrike