asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

jožef-mastnak Njena.si

Ljubezen na vasi: Jožefa ustvarjalci šova niso ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

zu
zu
0 19.01.2024 09:40:37

Zalet za polet: Mercator podpira mlade smučarske skakalce in nagrajuje

V novo leto vstopamo z odmevno akcijo, ki nosi nov zagon, nov elan, nov zalet! Kampanja Zalet za polet.

Mercator že vrsto let podpira mlade smučarske skakalce in stiska pesti za njihove uspehe na svetovnih prizoriščih. Razkrivamo ozadje pobude, ki ne le spodbuja športno strast, temveč tudi ustvarja priložnost za mlade talente, da zasijejo.

VSAK IMA MOŽNOST PRITI NA VRH
Že na začetku leta, ko se skakalnice pripravljajo na vrhunce sezone, vas vabimo, da se pridružite akciji Zalet za polet. Gre za iniciativo, ki izpostavlja pomembnost priložnosti, ki jih mladim športnikom ponujamo, da razvijejo svoj potencial in zablestijo na mednarodnem prizorišču. V Mercatorju namreč verjamejo: "Prav vsak mlad športnik lahko nekoč pristane na vrhu sveta, če le dobi priložnost. Prav mladi športniki so prihodnji up za osvajanje športnih odličij." Zato že vrsto let ponosno podpirajo slovenske športnike - in to nam je vsekakor skupnega.

Tudi EkipaSN skupaj z Mercatorjem spodbuja ljubitelje športa, da se aktivno vključijo in soustvarijo priložnost za uspeh mladih smučarskih skakalcev. Tako se v okviru kampanje ob nakupu izdelkov z oznako "Zalet za polet" potegujete za vrhunske nagrade, med njimi so nove smuči Elan ali celo smučarske počitnice za družino!


PRILOŽNOSTI ZBLIŽUJEJO DOBRE LJUDI
To smo Slovenci že neštetokrat dokazali v številnih pobudah. Namen kampanje Zalet za polet pa ni le spodbujanje podpore mladim športnikom, temveč tudi poudarjanje pomena sodelovanja. Kupci, ki podprete iniciativo "Zalet za polet", tako postanete del gibanja, ki ustvarja priložnosti za naslednje generacije.

KAKO SODELUJETE?
Za vsak nakup nad 10 evrov ali izdelkov z oznako Zalet za polet v Mercatorju prejmete nagradni kupon in priložnost, da osvojite nove smuči Elan ali smučarske počitnice za vso družino! Pravilno izpolnite nagradni kupon, ki ga prejmete na računu in ga oddajte v skrinjico za žreb pri blagajni. Sodelujete lahko med 4. januarjem in 14. februarjem v vseh živilskih prodajalnah Mercator. Glavni žreb pa se zgodi v petek, 1. 3. 2024.

Nakupujte s srcem, podprite mlade junake, obenem pa se potegujte za vrhunske nagrade. Skupaj bomo dokazali, da je priložnost ključ in se bomo skupaj veselili uspehov naših mladih smučarskih skakalcev v prihodnosti.

Članki iz rubrike