evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Ekipa SN
Ekipa SN
11 07.01.2024 08:41:05

Ste vedeli? Andreja Slokar že štiri leta ljubi brata svoje tekmice!? Tu so podrobnosti ...

Luka Vovk
Andreja Slokar se je v beli cirkus vrnila po hudi poškodbi.

Andreja Slokar je bila ena od najbolj vročih smučark, ko ji je pot prekrižala huda poškodba. Oktobra 2022 si je namreč na treningu pred novo sezono strgala križne vezi, kar je pomenilo, da se je zanjo sezona 2022/2023 končala še preden se je sploh začela. Zdaj začenja na novo in se še 'bori' z občutku po tako hudi poškodbi. 

Je pa v izjemno zanimivem pogovoru za Ekipo SN razkrila tudi, da je imela v tem času ob sebi prav posebnega podpornika. V smučarski karavani je Andreja našla tudi ljubezen. Slabe štiri leta hodi s trenerjem italijanske reprezentance in bratom Federice Brignone, Davidejem. »Naj pojasnim, da sem bila kot mladenka zelo nastrojena proti Italijanom. Nisem jih prebavljala, vedno so bili tako glasni … Starša sta veliko hodila v Italijo in tudi govorila italijansko, kar me je vedno zjezilo. In potem – haha – sem spoznala Italijana in zdaj italijansko govorim več kot slovensko,« se je v smehu prijela za glavo.

Z Davidejem, ki jo uči tudi francoski jezik, sta se sicer spoznala na drugem koncu sveta, v Argentini, kjer smučarji pogosto opravljajo priprave. »Je bila to ljubezen na prvi pogled? Da, lahko bi tako rekli, oba sva si bila takoj všeč,« je opisala prvo srečanje, za katerega je bila kriva Ana Bucik. Ta je na večerjo v Argentini povabila Federico, ki je s sabo pripeljala svojega brata. »Sedela sva si nasproti in hitro sva se zaklepetala,« se spominja Andreja

Članki iz rubrike