zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

zu
zu
0 09.04.2023 10:36:31

Nesrečni Kubacki, ki je trepetal za ženino življenje, je šokiral z izpovedjo: Mogoče bom moral ...

Profimedia
Poljski smučarski skakalec je odprl dušo.

Dawid Kubacki bi se moral v nedavno minuli sezoni boriti za veliki kristalni globus, a namesto tega se je skupaj z ženo Marto boril na njeno življenje. Športno javnost je namreč pretresla novica, da se je moral poljski zvezdnik nenadoma umakniti, ker se zdravniki po težavah s srcem borijo za življenje njegove žene, mame njegovih otrok. 

Zdaj je poljski zvezdnik, zaradi katerega je solze točil tudi Anže Lanišek, odprl dušo in spregovoril o trenutni situaciji. In mnoge šokiral s tem, da bo mogoče moral končati kariero. Glede na njegove ambicije je to prav gotovo pretres. Glede na trenutno dogajanje v njegovem zasebnem življenju pa povsem razumljivo. 

"Pretekla dva tedna sta nas izčrpala. Martino počutje ni najboljše, toda njeno stanje se izboljšuje. Čaka nas dolga rehabilitacija, preden se bomo lahko skupaj vrnili domov z občutkom mirnosti, da je z njo vse v redu. Marta je v dobrih rokah in hitro napreduje," je v intervjuju za poljske medije povedal Kubacki in spregovoril tudi o načrtih za prihodnost: "Motivacije mi ne manjka. Želim si nadaljevati kariero in se potegovati za kristalni globus ter druge lovorike. Vem, da sem tega zmožen, toda ne vem, če bom imel možnost za to. To je pa drugo vprašanje."

Članki iz rubrike