oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ue
ue
0 02.04.2023 19:01:05

Jokal je! Jokal je, ko se je spomnil na Dawida in to tudi zaradi svoje sestre! Velik človek Anže Lanišek! (video)

Luka Vovk
Laniška so v pogovoru za poljsko televizijo premagale solze. Imel je velik cmok v grlu, ko so se mu Poljaki zahvaljevali za vse, kar je naredil za Dawida Kubackega in njegovo ženo Marto.

Domžalčan je v zadnjih tednih večkrat poudaril, da si je mesto na stopničkah zaslužil nesrečni Poljak Dawid Kubacki. Ta na zadnjih tekmah ni nastopil, potem ko v domovini skrbi za hudo bolno ženo.
Po koncu je podal še oceno sezone. "Vesel sem celotne sezone, pomirjen sem nad sabo. Lahko se le zahvalim vsem za podporo. Sezono smo lepo zaključili in upam, da bo to dalo zagon, da bomo naslednje leto še boljši, predvsem v pokalu narodov, v katerem lahko posežemo višje. Sezona je bila odskočna deska za naprej, hkrati tudi sezona učenja, imel sem težke preizkušnje, a vse dobro oddelal. Na koncu je bila podelitev najboljših treh svetovnega pokala skupno zame res čustven trenutek. Kot sem tudi pokazal (Lanišek je na zmagovalni oder stopil z veliko fotografijo Kubackega), bi si Dawid zaslužil oziroma si zasluži skupno tretje mesto oziroma drugo. Mislim, da bi za konec sezone priredili lep troboj za tisto drugo in tretje mesto. On je pokazal, kakšen človek je, zapustil je šport v finišu sezone in pokazal, da je ljubezen tista, ki največ šteje," je po čustveni podelitvi nagrad sezone, med katero ni zmogel zadrževati solz, dejal Lanišek. Da, res velik človek, za kar sta zagotovo zaslužna tudi njegova starša in skrb za sestro, ki ima posebne potrebe.

Članki iz rubrike