900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

zu
zu
0 13.03.2023 13:33:51

Eden od najboljših smučarskih skakalcev šokiral: "To skakalnico bi morali razstreliti! Z veseljem bi prispeval eksploziv"

Legendarni smučarski skakalec brez dlake na jeziku.

Minuli konec tedna je bil predvsem za Anžeta Laniška resnično izjemen. Po sobotni zmagi je v nedeljo v Holmenkolnu prišel še do drugega mesta. V skupnem seštevku svetovnega pokala se mu je kljub temu približal Kraft. Slovenski as ima na tretjem mestu v seštevku 1276 točk, Kraft je pri 1258. Na vrhu sta še naprej neulovljiva Granerud (1738) in Kubacki (1448). Do konca sezone bo še sedem posamičnih tekem.

Za ogorčenje po tekmi pa je poskrbel legendarni poljski skakalec Kamil Stoch. Že po skoku v drugi seriji, v kateri je kar za devet mest nazadoval in bil na koncu 19., je jezno zamahoval. Po njegovem mnenju ga je žirija prehitro spustila in mu tako onemogočila boljši skok. Tudi sicer pa s skakalnico ni 'v dobrih odnosih', a kljub temu šokirajo njegove besede o tem, da bi jo najraje razstrelil. "Ta skakalnica je tragedija. Morali bi jo razstreliti. Z veseljem bi sam prispeval eksploziv," je povedal Stoch in dodal: "Skoki so bili dobri in občutek imam, da bi si zaslužil več kot samo 19. mesto. Zelo sem razočaran nad tem, kar se je zgodilo. Tudi v drugi seriji mi je uspel dober skok, a tako pač je."

Članki iz rubrike