franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 12.01.2023 13:44:02

Šok! Slovenski olimpijec objavil fotko gole bivše žene po seksu in sporočilo njenemu očetu! Ni za občutljive!

Profimedia
Pretresljiv dogodek na družabnih omrežjih.

Danes je zaokrožila vest, da je spor med nekdanjim slovenskim deskarjem in udeležencem olimpijskih iger Timom Kevinom Ravnjakom ter njegovo bivšo ženo še pridobil na šokantni intenzivnosti. Ravnjak je namreč v jutranjih urah na svojem Instagram profilu objavil fotografijo gole nekdanje soproge s povsem razkritim mednožjem in z vidnimi "posledicami" spolnega odnosa. Fotografija je bila (bržčas zaradi politike Instagrama) kmalu umaknjena in Kevinov profil omejen, toda škoda je bila narejena. 

Ob fotografiji je bil zapis, ki je bil več kot očitno namenjen bivšemu tastu, torej očetu bivše žene. "Roman, moj. Govoriš, da me boš pospravu. A ma Nina dost dobre jetre," je zapisal Ravnjak - seveda brez naših popravkov ali lekture. Ob tem naj poudarimo, da v nadaljnje podrobnosti zaradi zaščite mladenke in njunega otroka ne bomo šli. Prav tako ne bomo objavili fotografije in posnetka objave - oboje pa smo videli in tudi hranimo na našem uredništvu. 

Potem ko se je par razšel, naj bi nekdanja žena Ravnjaka jeseni zapustila in mu po njegovih zagotovilih dolgo časa onemogočala stike s hčerko. Izjemoma naj bi mu dovolila zgolj en stik za njen rojstni dan, o čemer je Tim Kevin obširno pisal na družabnih omrežjih.    

Članki iz rubrike