pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

su
su
12 11.08.2022 15:32:13

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine, v katerih je umrla slovenska športnica

google earth
Na dan prihajajo informacije o današnji tragediji na Norveškem.

Slovensko javnost je danes pretresla novica o smrti 19-letne slovenske reprezentantke v teku na smučeh Hane Mazi Jamnik, ki je, kot je sporočila Smučarska zveza Slovenije, življenje izgubila v tragični nesreči. O tej poročajo vsi glavni norveški mediji.

Kot pišejo, je 19-letno žensko – po naših informacijah Hano Mazi Jamnik – v predoru Botshei med Forsandom in Jørpelandom na magistralki 523 ob 8:41 med treningom na smučarskih rolkah zadel tovornjak. Hudo poškodovano so jo s helikopterjem odpeljali v klinični center v Stavangerju, kjer pa ji žal več niso mogli pomagati. Novico o smrti je policija sporočila danes ob 13.54.

Povzročitelja nesreče so privedli na policijsko postajo, kjer potekajo zaslišanja. Odvzet mu je bil tudi vzorec krvi, rezultati izsledkov pa še niso znani. Cesta, na kateri se je zgodila tragična nesreča, je že cel dan zaprta, saj na kraju dogodka poteka forenzična preiskava, policija zaslišuje tudi priče. Točne okoliščine, zakaj je do nesreče prišlo, namreč še niso razjasnjene. "Voznika in vozilo imamo pod nadzorom. Vzeli smo mu vozniško dovoljenje in ga ovadili. Vzeli smo mu tudi vzorec krvi, da ugotovimo, če je vozil pod vplivom alkohola," je za spletno stran norvay.posten.com povedal predstavnik policije.

Članki iz rubrike