Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

su
su
0 10.06.2022 13:25:32

Opa! Ameriški zvezdnik Bode Miller v Sloveniji! Prišel je pogledat, kako teče posel, ki ga je sklenil... (foto + video)

Reuters
Eden najboljših smučarjev vseh časov, Američan Bode Miller, je bil z ženo Morgan na delovnem obisku v Sloveniji.

Boce Miller je seveda že bil v Sloveniji, ko je smučal na tekmah svetovnega pokala v Kranjski Gori in dvakrat tudi zmagal (na veleslalomih leta 2003 in 2004), skoraj zagotovo pa ne njegova žena Morgan, nekdanja odlična odbojkarica in reprezentantka ZDA.

miller 1

Zdaj sta bila skupaj na delovnem obisku v Sloveniji, ker... Pred dvema mesecema je Bode javnosti predstavil novo znamko turnih smuči Peak Skis oziroma Peak by Bode Miller. Smuči naj bi bile svojstvene tako glede oblike kot glede materiala. Za vse je ob pomoči vrhunskih strokovnjakov poskrbel Bode. In zakaj je prišel v Slovenijo? Ker bodo smuči Peak izdelovali v Sloveniji. V begunjskem Elanu, ki je v lasti holdinške družbe KJK Sports (sedež ima v Luksemburgu), ki ima večinski ameriški kapital, kar so potrdili tudi iz tovarne. "Elan se je že zelo zgodaj vključil v sodelovanje s podjetjem Peak Ski Company, in sicer na področju razvoja in proizvodnje omenjenih smuči, ki bodo v pretežni meri narejene v Elanu, proizvodnja smuči za sezono 2022/23 pa že poteka," so zapisali v podjetju iz Begunj na Gorenjskem.

miller 2

Bodeja je žena Morgan fotografirala, ko je ogledoval proizvodnjo smuči, očitno pa je bila sama bolj navdušena nad Bledom, kjer sta z Bodejem prebivala v času delovnega obiska v Sloveniji. No, danes pa imata Bode in Morgan tudi četrto obletnico izjemno tragičnega dogodka, ko se je v domačem okolju utopila njuna 18-mesečna punčka. 

Značke: bode-miller, smuči

Članki iz rubrike