nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

su
su
2 22.03.2022 15:38:29

KAAAJ?! Skakalni šampion v VELIKIH TEŽAVAH! Ti posnetki RAZKRIVAJO VSE! Kaj bo V PLANICI?! (video)

PROFIMEDIA
Branilec velikega kristalnega globusa zaskrbljen nad svojimi skoki.

Halvor Egner Granerud je v letošnji sezoni kljub zmagama in nekaj posamičnim uvrstitvam na zmagovalni oder le senca skakalca, ki si je lansko zimo suvereno pokoril konkurenco svetovnega pokala.

Na domačem svetovnem prvenstvu v Vikersundu je najprej ostal brez mesta v norveški četverici za posamično preizkušnjo, po težavah Roberta Johanssona pa je dobil priložnost vsaj na ekipni preizkušnji, kjer so Norvežani osvojili bron.

Njegovih težav ni bilo konec niti na letalnici v Oberstdorfu, kjer je bil znova opazen velik problem njegovih letošnjih skokov. Že v petkovih kvalifikacijah je zajadral proti skrajnemu desnemu robu naprave Heinija Klopferja in tokrat je bila ograda res nevarno blizu. Granerud takšnega tveganja pod Poncami ne želi ponoviti.

"Halvor ima resne probleme s simetrijo leta in to mora popraviti," je povedal avstrijski trener na čelu norveške reprezentance Alexander Stöckl. Branilec velikega kristalnega globusa je na družbenih omrežjih danes sporočil, da je bil "zadnji krizni trening sezone uspešen" in da je pripravljen na Planico. Norvežan je bil v svojem slogu najbrž tudi nekoliko sarkastičen, saj so priloženi posnetki govorili drugačno zgodbo; Granerud je bil v zraku zelo neprepričljiv in večkrat zelo blizu padca.

Članki iz rubrike