Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
08.02.2022 10:08:34
Deli članek:

PRESREČNA MAMICA z olimpijskim bronom v joku o svojem SINU, ki jo je gledal, kako se je borila za KOLAJNO!

Profimedia

Pred dvema tednoma je Gloria Kotnik objavila zelo čustveno izpoved o tem, kako koleba glede nastopa na olimpijskih igrah, saj ni hotel pustiti malega sinčka samega doma.

"Ne vem kaj naj sploh še rečem. Jokala sem," so bili prvi odzivi Glorie Kotnik po osvojeni bronasti olimpijski kolajni, potem pa je še na pol hlipajoč in na pol v smehu nadaljevala: "Res mi je odgovarjala proga. Sneg mi je odgovarjal, saj sem tu trenirala, ko sem bila pri očetu, ki je trener kitajske reprezentance. Vsaka vožnja je bila taka kot sem si zamislila in na koncu je bilo to dovolj za tretje mesto."

Gloria je točno pred dvema tednoma objavila zelo, zelo čustven zapis, da gre na olimpijske igre.

ZAPIS GLORIE KOTNIK, KI JE MOČNO ODMEVAL

"Res sem objavila ta zapis in takrat se tole, kar se je zgodilo danes, ni zdelo mogoče," je dejala Gloria in v joku zajemala sapo. Preprosto ni mogla govoriti, potem pa... "Težko je bilo sprejeti odločitev, da grem na olimpijske igre. Nisem vedela ali sem sploh sposobna preživeti deset dni brez mojega sina, ki je bil prej brez mene samo kakšen dan ali dva. Res je bila težka odločitev." Pred dirko za kolajne sina v Sloveniji niso zbudili, da bi... "Ne. Niso ga zbudili, saj ponoči pridno spi, tako da sem bila tudi jaz spočita. Tudi, ko sem trenirala. Moje kvalifikacije je prespal. V izločilnih bojih me je pa gledal," je še dejala presrečna Velenjčanka.      

Profimedia