franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 26.01.2022 10:19:53

NORO! Nastopila bo na OLIMPIJSKIH IGRAH, čeprav se NOČE CEPITI! Kako ji je uspelo? POGLEJTE!

Deskarka na snegu je postala prava svetovna uspešnica.

Načeloma velja, da je za prihod na Kitajsko in nastop na letošnjih olimpijskih igrah obvezno cepljenje. A to ne drži povsem. V praksi je sicer to edino izvedljivo in logično, kajti le na tak način lahko normalno pripotuješ na Kitajsko, treniraš, se ne odpoveš tekmam svetovnega pokala in na olimpijskih igrah normalno nastopiš. Toda v teoriji obstaja še ena možnost - in zanjo se je odločila švicarska deskarka na snegu Patrizia Kummer. Ki se ne želi cepiti, a bo vseeno nastopila. 

Alternativa je, da odišeš na Kitajsko precej prej, si 21 dni oziroma 3 tedne zaprt v hotelski sobi v karanteni, nato pa lahko prosto nastopiš na olimpijskih igrah. Kot rečeno, zaradi tega izgubiš en mesec že tako ali tako kratke sezone in ogromno denarja, zato ta opcija velja za neizvedljivo za kogarkoli. A se je Kummerjeva zanjo vendarle odločila. In to ni kdorkoli, temveč dobitnica zlatega odličja z iger v Sočiju leta 2014. Ki bo skušala nastopiti, potem ko bo tri tedne vadila zgolj v hotelski sobi. 

"To je pač moja odločitev. Nikogar ne obtožujem ničesar in ne počutim se, kot da se mi je zgodila kakršnakoli krivica. Pravila so taka, kot so, jaz se ne želim cepiti, zato sem ubrala drugo pot, " je dejala športnica, ki pa si na svojo srečo tako pot očitno lahko privošči. Večina nacionalnih zvez tega seveda ne bi financirala, ogromno športnikov pa si take poti ne more privoščiti po nobenem kriteriju. 

Članki iz rubrike