vladimir-putin, gobe, rojstni-dan Svet24.si

Spodletel poskus atentata na Vladimirja Putina

nina-osenar Svet24.si

Po štirih letih se je oglasila Nina Osenar: "Zrla...

franci matoz bobo Necenzurirano

Šef Pošte pri obrambi računa na Matoza in ...

danijel krivec bobo Reporter.si

Danijel Krivec skoraj padel skupaj, ko je zvedel, ...

Schumacher Ekipa24.si

Na prodaj osebni avtomobil Michaela Schumacherja! ...

profimedia-0609155249 Odkrito.si

Otroka za las pobegnila iz očetove hiše groze

GW1L6797 Ekipa24.si

Škandal v Fazaneriji! Z nacističnim pozdravom na...

ue
ue
1 25.01.2022 15:56:32

SLOVENSKA OLIMPIJKA z zapisom, ki odmeva! Njene besede bodo marsikomu DALE MISLITI!

alesfevzer.com
Še malo in začele se bodo olimpijske igre.

V slovenski odpravi bo tudi deskarka Gloria Kotnik. Slednje ni bilo na prvotnem seznamu, a potem, ko je Slovenija v 2. krogu dobila dodatno kvoto tudi za nastop tekmovalke v paralelnem veleslalomu, je bila naknadno uvrščena med potnike v Peking. Slednjega se je silno razveselila in to tudi ubesedila z zapisom na družbenem omrežju, ki si ga lahko v nadaljevanju v celoti preberete:

Uradno je! Uvrstila sem se na svoje 4. OLIMPIJSKE IGRE.

To sliko sem objavila točno 4 leta nazaj, ko sem se uvrstila v olimpijsko reprezentanco za PyeongChang2018.

Lahko rečem, da je tokrat vse popolnoma drugače! Po daljši odsotnosti sem se v 5 tekmah od 15, ki so štele za olimpijske kvalifikacije, uspela uvrstiti med 32 najboljših deskark na svetu. Resda skozi šivankino uho, a vendarle mi je uspelo.

Na to sem zares ponosna - predvsem zaradi tega kako mi je to uspelo. Srečna, zadovoljna in polna energije sem se ob podpori mojih najbližjih podala na to pot.


Jasno je, da sem mama in da je otrok na prvem mestu, zato se je večkrat zgodilo, da so se moji plani v trenutku spremenili ali podrli. Ravno to, da nisem obupala in sem potek dogodkov sprejemala s pozitivo, si štejem v največji dosežek. Ko sem lahko, sem stvari izpeljala, če sem kaj morala izpustiti - pač sem.

Ponosna sem, ker sem osebnostno tako napredovala. Lahko rečem, da sem mogoče celo prvič čisto zares uživala. Mirno in potrpežljivo sem trenirala in tekmovala ter iz tekme v tekmo pridobivala na samozavesti. Tudi, če sem se na tekmovanja vrnila brez stresa in prevelikih pričakovanj, pa se je pritisk glede olimpijskih iger stopnjeval. Potiho sem si jih vseeno želela še preden sem sploh pomislila, da bi stopila v fitnes, kaj šele na sneg. Vesela sem, da sem si dokazala, da lahko in ohranila mirne živce.

Za to ima največ zaslug moja največja sreča, Maj. To neverjetno malo bitjece me je naučilo, kaj je v življenju zares pomembno, zato se prav dosti nisem obremenjevala. Moja družina mi pomeni vse in prav nič drugega nima pomena, če jih moj uspeh ne bi tako veselil kot mene.

Naučila sem se, da sta pri materinstvu improvizacija in fleksibilnost ključnega pomena!

Največja zahvala, da mi je uspelo, gre mojemu dragemu Željku in družini, trenerjem, prijateljem in sponzorjem. Vaša potrpežljivost si zasluži največjo kolajno.

Članki iz rubrike