GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

ue
ue
1 25.01.2022 15:56:32

SLOVENSKA OLIMPIJKA z zapisom, ki odmeva! Njene besede bodo marsikomu DALE MISLITI!

alesfevzer.com
Še malo in začele se bodo olimpijske igre.

V slovenski odpravi bo tudi deskarka Gloria Kotnik. Slednje ni bilo na prvotnem seznamu, a potem, ko je Slovenija v 2. krogu dobila dodatno kvoto tudi za nastop tekmovalke v paralelnem veleslalomu, je bila naknadno uvrščena med potnike v Peking. Slednjega se je silno razveselila in to tudi ubesedila z zapisom na družbenem omrežju, ki si ga lahko v nadaljevanju v celoti preberete:

Uradno je! Uvrstila sem se na svoje 4. OLIMPIJSKE IGRE.

To sliko sem objavila točno 4 leta nazaj, ko sem se uvrstila v olimpijsko reprezentanco za PyeongChang2018.

Lahko rečem, da je tokrat vse popolnoma drugače! Po daljši odsotnosti sem se v 5 tekmah od 15, ki so štele za olimpijske kvalifikacije, uspela uvrstiti med 32 najboljših deskark na svetu. Resda skozi šivankino uho, a vendarle mi je uspelo.

Na to sem zares ponosna - predvsem zaradi tega kako mi je to uspelo. Srečna, zadovoljna in polna energije sem se ob podpori mojih najbližjih podala na to pot.

Jasno je, da sem mama in da je otrok na prvem mestu, zato se je večkrat zgodilo, da so se moji plani v trenutku spremenili ali podrli. Ravno to, da nisem obupala in sem potek dogodkov sprejemala s pozitivo, si štejem v največji dosežek. Ko sem lahko, sem stvari izpeljala, če sem kaj morala izpustiti - pač sem.

Ponosna sem, ker sem osebnostno tako napredovala. Lahko rečem, da sem mogoče celo prvič čisto zares uživala. Mirno in potrpežljivo sem trenirala in tekmovala ter iz tekme v tekmo pridobivala na samozavesti. Tudi, če sem se na tekmovanja vrnila brez stresa in prevelikih pričakovanj, pa se je pritisk glede olimpijskih iger stopnjeval. Potiho sem si jih vseeno želela še preden sem sploh pomislila, da bi stopila v fitnes, kaj šele na sneg. Vesela sem, da sem si dokazala, da lahko in ohranila mirne živce.

Za to ima največ zaslug moja največja sreča, Maj. To neverjetno malo bitjece me je naučilo, kaj je v življenju zares pomembno, zato se prav dosti nisem obremenjevala. Moja družina mi pomeni vse in prav nič drugega nima pomena, če jih moj uspeh ne bi tako veselil kot mene.

Naučila sem se, da sta pri materinstvu improvizacija in fleksibilnost ključnega pomena!

Največja zahvala, da mi je uspelo, gre mojemu dragemu Željku in družini, trenerjem, prijateljem in sponzorjem. Vaša potrpežljivost si zasluži največjo kolajno.

Članki iz rubrike