strela, udar strele Svet24.si

Strela udarila v 22-letnega koroškega lovca

drekci Svet24.si

Poglejte ta ostuden prizor v središču Ljubljane

doncic-dragic Necenzurirano

Kdo je kriv, da niste mogli gledati Dončića in ...

bojan pozar kadic videtic ura moci Reporter.si

Propadlemu politiku Bojanu Požarju se udinjanje ...

riera Ekipa24.si

Riera je v šoku! Špancem razkril, kaj se je ...

Borut Pahor Odkrito.si

Borut Pahor - Vse pod kontrolo!

Zoran Janković Ekipa24.si

Kakšno vlogo ima v kaosu Olimpije Zoran ...

su
su
4 08.01.2022 19:10:11

LOMI SE JI SRCE! Žena PETRA PREVCA razkrila, zakaj ob skokih moža MOČNO TRPI!

Profimedia
Žena Petra Prevca verjame, da bo slovenski šampion stvari postavil na svoje mesto.

Za smučarskimi skakalci je prvi vrhunec sezone. Slovenska reprezentanca je na novoletni turneji z izjemo debitanta Lovra Kosa letela pod pričakovanji, zdaj pa ostaja na voljo slab mesec dni časa, da orli ujamejo pravo formo pred začetkom olimpijskih iger v Pekingu.

Že dolgo časa pot nazaj med najboljše skakalce na svetu išče Peter Prevc, ki je v seštevku turneje zasedel 20. mesto, v skupnem seštevku svetovnega pokala je trenutno na 28. mestu. Najizkušenejši slovenski skakalec je več pričakoval tudi od današnje tekme v Bischofshofnu, kjer je v svoji šampionski sezoni skočil do zlatega orla, odlično pa mu je kazalo tudi po današnjem treningu, ko je zaostal le za Japoncem Jukijo Satom in reprezentančnim kolegom Timijem Zajcem. Skoka s treninga na tekmi ni uspel ponoviti in končal je na 16. mestu.Prevca forma vidno muči, po poročanju Slovenskih novic pa je dušo izlila tudi njegova žena Mina Prevc: "Stresno in dušeče je še zdaj, ampak ne od veselja. Že predolgo. Ker je ta Peter še vedno tako zelo zlat, da je mučno gledati, kako se trudi in trudi, pa mu ne 'zlaufa'. To je tako težko spremljati, da se mi lomi srce in si želim, da bi mu lahko odprla glavo in sprala vse slabo stran. Ker ni prav, ker bi si zaslužil drugače. In v resnici vem, da enkrat bo drugače. Da mu bo uspelo, da bo zmogel vse postaviti na svoje mesto in takrat bo spet lepo. Srečno, Peter moj!" je povedala žena najstarejšega brata Prevc.

Skakalce konec naslednjega tedna čakata posamična in ekipna preizkušnja v Zakopanah, kjer je Peter v preteklosti že večkrat stal na odru za zmagovalce.

Članki iz rubrike