podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ue
ue
1 22.12.2021 18:50:02

VSA ČAST! Vse bolj priljubljeni PREVC za vse, ki si ne MOREJO PRIVOŠČITI... Ob akciji RADIA 1 je... (foto)

Profimedia
Z Radiom 1 poteka 28-urni dobrodelni maraton vsem, ki jim je v teh dneh, ko se vsi obdarujemo, težko, ker si ne morejo privoščiti...

Podjetje Taurus group sport je v dobrodelni akciji Radia 1 darovalo 1000 evrov za vse, ki so v teh prazničnih dneh potrebni pomoči. In, ker eden najboljših slovenskih skakalcev Cene Prevc že nekaj časa sodeluje s tem podjetjem, so ga prosili, če jim tokrat pomaga. Oblekel se je v enega od treh dobrih mož, ki decembra hodijo naokoli in Radiu 1 predal ček v višini 1000 evrov, ki bo zagotovo prišel do tistih, ki v resnici potrebujejo pomoč. Seveda tudi iskrena zahvala Cenetu Prevcu, da se je pridružil dobrodelni akciji. Dobra dela štejejo in se 'nekam zapišejo', tako da se mu bo to morda vrnilo na kakšni tekmi svetovnega pokala ali pa celo na olimpijskih igrah. Zaželimo mu lahko le srečno. 

cene prevc
Inst

Radio 1 je letos že sedmo leto po vrsti s pomočjo prijateljev iz dm-a poslal Denisa, Jano in Miho v studio kar za 28 ur. Ponovno se imajo lepo in celotni Sloveniji bodo dokazali, da SKUPAJ z najboljšimi poslušalci ZMOREJO. Pojejo z glasbenimi zvezdami in vsake toliko potočijo kakšno solzo, saj osrečijo nekoga, ki je v hudi stiski.

Denis, Jana, in Miha so se odločili, da ponovno naredijo najdaljši Denis Avdić show v zgodovini! Neprekinjeno bodo oddajali kar celih 28 ur.
Pa ne kar tako! 28-urni maraton bo tudi letos DOBRODELEN! Pomagali so že ogromno posameznikom in družinam, a tokrat bodo ponovno pomagali tistim, ki pomoč resnično potrebujejo! 
In kako lahko pomagate vi?
Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na številko 1919 ali pa se oglasite v svoji najbližji dm prodajalni, kjer lahko donirate od 50 centov ali 5 evrov in pomagate socialno ogroženim družinam. Vsak po svoji moči.
28-urni dobrodelni maraton poteka od 22. decembra od 5. ure zjutraj do 23. decembra do 9. ure. 

Članki iz rubrike