roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ue
ue
0 15.12.2021 12:44:25

KATASTROFA! Hude BOLEČINE! Ogrožen nastop na OLIMPIJSKIH IGRAH? Slovenski adut za PEKING v domači oskrbi...

Profimedia
Kaj narediti? Celo življenje treniraš za nastop na olimpijskih igrah, vrhunsko se pripraviš na sezono, dobri rezultati, potem pa...

Štefan Hadalin je poleg Žana Kranjca edini smučar v slovenski moški ekipi v tehničnih disciplinah, ki se lahko nadeja vrhunskih rezultatov na tekmah svetovnega pokala. Seveda je Štefan računal tudi na vrhunski rezultat na olimpijskih igrah v Pekingu, kjer bi se lahko v slalomu boril tudi za kolajno.

hadalin
Profimedia

Štef je bil tudi svetovni podprvak v kombinaciji iz švedskega Areja. Toda pred tremi tedni se je spet ponovila stara poškodba hrbta in Hadalin je moral v domačo oskrbo. "Hadalin ne bo nastopil na naslednjih tekmah v Alta Badii in Madonni, saj ni pripravljen na tekme. Štef je trenutno doma in po natančnih pregledih bomo videli kako naprej," je povedal Klemen Bergant, njegov trener, ki je nanj v tej sezoni resno računal, saj je Hadalin pokazal velik napredek tudi v veleslalomu. Ali to pomeni, da je za Vrhničana vprašljiv tudi nastop na olimpijskih igrah na Kitajskem? Bergant na to vprašanje ni želel odgovarjati. "Tega ne morem komentirati, saj nisem strokovnjak na tem področju. To bodo povedali zdravniki," je dejal Klemen, ki je seveda izgubil močno orožje slovenske reprezentance v tehničnih disciplinah.

Članki iz rubrike