Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
9 04.12.2021 19:57:36

Nesrečni ANŽE LANIŠEK: "To noč ne bom spal! Opravičujem se ekipi..." A PREVC ga je vzel v zaščito...

Profimedia
Slovenska skakalna reprezentanca je na ekipni tekmi v Wisli osvojila zelo dobro tretje mesto, pred zadnjim skokom Anžeta Laniška pa je imela veliko priložnost za zmago.

"Po tretjem mestu je lahko govoriti. Rezultat je zelo lep. Škoda je smole za Anžeta v obeh serijah. Veliko takšnih ni bilo, da bi dvakrat imeli smolo. Rezultat je pa super, vsake stopničke so zelo dobre za nadaljevanje sezone. Jaz sem napredoval od včeraj, kar je dobro in upam, da gre jutri še naprej," je po tekmi dejal Peter Prevc.
Timi Zajc je upravičil zaupanje trenerja, da ga je uvrstil v ekipo:  "Naredil sem kar velik napredek, uspela sta mi dva super skoka. Nekako sem upravičil zaupanje trenerja, da me je uvrstil v ekipo glede na kvalifikacije. Smola Laniška, dvakrat je imel težke razmere, sicer bi se zmage veselili mi."
Lanišek, ki je nastopil kot zadnji na tekmi, pa je tudi v finalu v težkih razmerah prikazal skromen nastop (111,5 metra), tako da so sanje o prvi ekipni zmagi po letu 2019 splavale po vodi. "Na koncu ni bilo enostavno. Zagotovo bi kakšno stvar lahko izboljšal, a težko govorim na prvo žogo, kaj je bilo narobe. Pričakujem neprespano noč, da dobro premislim, kaj bi šlo lahko bolje in kaj ne, da res razčistim sam pri sebi. Še enkrat se opravičujem celotni ekipi, da je tole ušlo. Ne glede na vse ... Prvi skok sploh morda ni bil tako slab, a vsi vemo, da vedno pričakujemo skoke vsaj čez kritično točko. Lahko bi bilo precej bolje," ni bil zadovoljen Lanišek.

Članki iz rubrike