alenka-gotar Svet24.si

Kako znani Slovenci okrasijo svoj dom?

skilyr hicks Svet24.si

Umrla 23-letnica, ki je pred letih nastopila na ...

stojnice, skripač, violina Svet24.si

Stojnice niso dovoljene, zato pa je lahko ...

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

iza-login Necenzurirano

Tudi kralj banan financira Janševo televizijo

Gino Tadej Podgornik, Carmen Osovnikar Njena.si

Gino ujet v objemu te svetlolase tekmovalke ...

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

su
su
7 23.10.2021 13:02:23

HUDE OBTOŽBE na račun SLOVENSKEGA trenerja! To je bil MASAKER... Bilo je BOLNO... (foto)

Martin Metelko
No, potem pa udarijo na plan stare zamere... Ali je to potrebno? Zakaj so ljudje najprej tiho, potem pa grdo blatijo ljudi s katerimi so sodelovali?

Novi trener Mete Hrovat Livio Magoni je bil tudi trener Tine Maze v njenih najboljših letih v karieri in do pretekle sezone trener Slovakinje Petre Vlhove, ki je osvojila tudi veliki kristalni globus.

magoni-maze
alesfevzer.com

Ni bilo povsem jasno zakaj sta se Magoni in Vlhova razšla pred olimpijsko sezono. Vsaj tako je govoril italijanski strokovnjak. Tudi Petra o razhodu z Magonijem ni veliko govorila, toda... V začetku novembra bo izšla Petrina knjiga z naslovom: 'Moja cesta k velkemu globusu' ali v prevodu 'Moja pot do velikega globusa'.  Slovaški spletni portal sme.sk pa je objavil nekaj izsekov iz Petrine knjige. Med drugim naj bi tudi pojasnila zakaj se razšla z Magonijem in mu precej stvari vrgla naravnost v obraz. "Prva tri leta z Magonijem so bila neverjetna. Pokazal mi je nov svet. Pokazal mi je, kako lahko delujem najboljše kar zmorem," je povedala Petra, potem pa... "Potem se je najin odnos slabšal in slabšal. Zadnje leto je bil pravi masaker. Z mano je ravnal kot s strojem. Ne kot z žensko, ki ima svoja čutenja, ki ima svoje dneve in, ki včasih tudi omahuje. Bilo je bolno," je dejala Vlhova. Potem se je dotaknila tudi intervjuja Magonija v italijanskem časopisu Corriere della Sera. "Psihično sem se strla. Jokala sem tri ure in sploh nisem mogla nehati. Poklicala sem brata, da hočem z Liviom končati. Preklinjala sem po telefonu. Tisti trenutek sem ga sovražila in uničil je veselje ob osvojitvi skupne zmage v svetovnem pokalu," je še navrgla Vlhova. 

Kot kaže razhod med Vlhovo in Magonijem v resnici ni bil tako nedolžen. Vsaj s Petrine strani ne.  

Članki iz rubrike