hrvaška, hitri test, testiranje Svet24.si

Kako do hitrega testa na Hrvaškem in kakšne so ...

navadni gož, pulj, kokošnjak Svet24.si

VIDEO: Gasilci v Pulju iz kurnika odvlekli kače

tonin tank blato Reporter.si

Vlada se gre trumpovski kulturni boj, Matej Tonin ...

plaža Svet24.si

Opozorilo za dopustnike na Hrvaškem! Vlada ...

20170520-00780986 Necenzurirano

Janševih 28 let na čelu SDS je evropski rekord

ženska voda Dobra karma

Kaj obdobje Raka do 22. julija prinaša 12 ...

Saša Lendero Njena.si

Kakšna je poročna obleka Saše Lendero?

jz
jz
0 07.06.2021 20:25:29

Nekdanji trener TINE MAZE Livio MAGONI uradno prevzel delo z METO HROVAT, Tina pa je zapisala...

alesfevzer.com
Danes se je Livio Magoni uradno predstavil medijem kot trener v slovenski ženski reprezentanci za tehnične discipline, skrbel pa bo predvsem za Kranjskogorčanko.

Magoni je dejal, da je bil neprijetno presenečen, ko se je Slovakinja Petra Vlhova odločila, da z njim prekine sodelovanje pred sezono z olimpijskimi igrami. "Trdo smo delali in naš cilj so bile olimpijske igre. Presenečen sem bil, ker me je Petra odslovila. Računal sem, da bomo sodelovali do konca sezone z olimpijskimi igrami," je dejal Livio, ki je v zadnji sezoni shujšal za pet kilogramov imel celo težave z želodcem in to vse zaradi stresa povezanega z delom. No, ampak hitro je našel delo, saj je Meta Hrovat priložnost zgrabila z obema rokama in ga zvabila v svojo, zdaj razširjeno ekipo, ki bo delovala v sklopu slovenske reprezentance. "Imel sem ponudbe nekaterih velikih smučarskih nacij, a sem se odločil za projekt z Meto, ki je bil najbolj po mojem okusu," je še dejal Livio, ki se s Tino Maze še sliši, a ne govorita o smučanju, ampak o zasebnih stvareh, o družini...

In, ali je to naključje, nekaj ur po tistem, ko se je predstavil medijem Magoni, je najboljša slovenska športnica vseh časov Tina Maze na družbenem omrežju objavila sporočilo z besedami: "Lepota je v enostavnosti!" Seveda se vsi dobro spominjamo, kako je Livio pripeljal Mazejevo do velikega kristalnega globusa (tako kot Vlhovo), pred sezono z olimpijskimi igrami v Sočiju, kjer je potem Mazejeva osvojila zlati kolajni v smuku in veleslalomu, pa je Magoni moral oditi iz ekipe Team to aMaze. In Livio ni okusil olimpijskega slavja. Na OI se je veselil Mauro Pini, ki je, zanimivo, novi trener Vlhove.  

Članki iz rubrike