900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

jz
jz
0 07.06.2021 20:25:29

Nekdanji trener TINE MAZE Livio MAGONI uradno prevzel delo z METO HROVAT, Tina pa je zapisala...

alesfevzer.com
Danes se je Livio Magoni uradno predstavil medijem kot trener v slovenski ženski reprezentanci za tehnične discipline, skrbel pa bo predvsem za Kranjskogorčanko.

Magoni je dejal, da je bil neprijetno presenečen, ko se je Slovakinja Petra Vlhova odločila, da z njim prekine sodelovanje pred sezono z olimpijskimi igrami. "Trdo smo delali in naš cilj so bile olimpijske igre. Presenečen sem bil, ker me je Petra odslovila. Računal sem, da bomo sodelovali do konca sezone z olimpijskimi igrami," je dejal Livio, ki je v zadnji sezoni shujšal za pet kilogramov imel celo težave z želodcem in to vse zaradi stresa povezanega z delom. No, ampak hitro je našel delo, saj je Meta Hrovat priložnost zgrabila z obema rokama in ga zvabila v svojo, zdaj razširjeno ekipo, ki bo delovala v sklopu slovenske reprezentance. "Imel sem ponudbe nekaterih velikih smučarskih nacij, a sem se odločil za projekt z Meto, ki je bil najbolj po mojem okusu," je še dejal Livio, ki se s Tino Maze še sliši, a ne govorita o smučanju, ampak o zasebnih stvareh, o družini...

In, ali je to naključje, nekaj ur po tistem, ko se je predstavil medijem Magoni, je najboljša slovenska športnica vseh časov Tina Maze na družbenem omrežju objavila sporočilo z besedami: "Lepota je v enostavnosti!" Seveda se vsi dobro spominjamo, kako je Livio pripeljal Mazejevo do velikega kristalnega globusa (tako kot Vlhovo), pred sezono z olimpijskimi igrami v Sočiju, kjer je potem Mazejeva osvojila zlati kolajni v smuku in veleslalomu, pa je Magoni moral oditi iz ekipe Team to aMaze. In Livio ni okusil olimpijskega slavja. Na OI se je veselil Mauro Pini, ki je, zanimivo, novi trener Vlhove.  

Članki iz rubrike