evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

cene prevc Njena.si

Poročni dan pri Prevcih: Cene in Julija postala ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

zu
zu
1 08.03.2021 14:24:55

ŠKANDAL?! Je bilo to ŠIKANIRANJE?! Mikaela SHIFFRIN je napadla ostro kot še nikoli: To je bilo smešno!

Profimedia
Petra Vlhova je bila velika zmagovalka domačega veleslaloma v Jasni.

Vlhova, ki je vodila po prvi vožnji slaloma, je po prvi vožnji veleslaloma zaostala na drugem mestu 16 stotink sekunde za Shiffrinovo, ki je nato včeraj z najboljšim časom finala zmagala na slalomu. Tokrat pa Američanka v finalu kot zadnja na startu ni bila tako prepričljiva. Izgubila je boj z Vlhovo za zmago, z zaostankom 37 stotink sekunde pa je tekmo končala na tretjem mestu. Pred njo se je uvrstila Robinsonova (+0,16), ki je bila sedma po prvi vožnji, v finalu pa dosegla najboljši čas.

Toda po dirki je izbruhnil pravi mali škandal. Pred nastopom Mikaele Shiffrin in ob vodstvu domače adutinje v drugi vožnji so si namreč delavci vzeli kar nekaj časa, da so popravili vratca na progi. Mnogi so bili tako prepričani, da je šlo za šikaniranje Američanke, ki je kar nekaj časa nestrpno čakala v startni hišici. 

Kritična je bila tudi Shiffrinova: "Za popravilo vrat so potrebovali dve minuti. To bi moralo trajati 30 sekund. Petra je dovolj dobra smučarka, da zmaguje brez tuje pomoči in neprofesionalnih dejanj posameznikov, nad katerimi ne ona ne jaz nimava nobenega vpliva. 'Oh, Petra vodi, poglejmo, ali lahko Mikaelo spravimo iz tira'. Razumela bi, če bi katera padla in se poškodovala, da pa dva človeka ne zmoreta popraviti zastavice... Sploh ne vem, kaj se je dogajalo. To je smešno in preveč očitno. Neprofesionalno. Obenem pa meče slabo luč na njeno predstavo. Ponosna je lahko na svoje smučanje."

Članki iz rubrike