kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

zu
zu
2 17.01.2021 13:02:15

NORO! VELIKO VESELJE v Kranjski Gori, SLOVENSKA LISIČKA do IZJEMNEGA USPEHA!

www.alesfevzer.com
V Kranjski Gori je bil tudi v nedeljo na sporedu veleslalom.

Slovenski ljubitelji alpskega smučanja so z nestrpnostjo pričakovali drugo vožnjo, kjer so po sobotnem devetem mestu največ pričakovali od Mete Hrovat. Ta je na prvi progi dosegla 4. izid, s 86 stotinkami sekunde zaostanka za vodilno Mikaelo Shiffrin.

Meta Hrovat je z drugo progo odlično opravila, kljub manjši težavi je zanesljivo prevzela vodstvo pred takrat vodilno Laro Gut Behrami, in sicer je Švicarko ugnala za 41 stotink sekunde. A njeno veselje ni trajalo dolgo, saj jo je za pičlih 7 stotink ugnala Michelle Gisin. 

Sobotna zmagovalka Marta Bassino je še enkrat potrdila, da ji strmina v Kranjski Gori izjemno ustreza, ob prihodu v cilj se je namreč veselila zanesljivega prevzema vodstva. In kot se je izkazalo, tudi še ene zmage, saj je Mikaela Shiffrin v drugo nastopila slabše, zaostala je tudi za Hrovatovo, ki se je tako veselila stopničk na domačem terenu! 

Hrovatova je tako kot lani ponovila uspeh, ko je bila na lanski Zlati lisici na domačem terenu prav tako tretja. V finalu so nastopile štiri Slovenke in prav vse so osvojile točke. Andreja Slokar je tekmo končala na 19. mestu, Neja Dvornik je bila 21., slovenske nastope pa je zaokrožila Ana Bucik na 28. mestu.

Članki iz rubrike