franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

su
su
1 16.01.2021 02:27:53

Bucikova ŽRTEV TATVINE, ostala je brez legendarnega - takšnih ne delajo več

Ana Bucik je ena od šestih tekmovalk, ki bo na 57. Zlati lisici, tako kot lani v Kranjski Gori, branila slovenske barve.

Prehod v leto 2021 za 27-letno Novogoričanko ni bilo dobro. Čeprav se je verjetno konca minulega leta zaradi vseh nevšečnosti zaradi koronavirusa zelo veselila, ji ji ga je priskutil neznani nepridiprav. Ta ji je namreč v izdihljajih leta pred blokom, kjer živi, izmaknil kolo.

"Moj stari legendarni zeleni poni, tak, ki jih ne izdelujejo več. Kolo je že zelo staro in zato sem nanj še posebno navezana, a očitno se nekateri tega ne zavedajo. Kolo sicer nima velike denarne vrednosti, pa tudi dolgih tur ni z njim mogoče delati, je pa odlično za vožnjo po mestu. Sprva sem mislila, da si ga je kdo sposodil in ga bo vrnil ali morda odložil na kakšni drugi lokaciji v mestu. A vse bolj se zavedam, da sem kolo za vedno izgubila in da ga ne bom več videla. Po pomoč sem se obrnila tudi na sledilce na družbenih omrežjih in jih prosila, da mi sporočijo kakršno koli informacijo, a kot kaže, je moj zeleni poni za vedno poniknil. Res sem žalostna, da se dogajajo take stvari," je potožila Bucikova, ki je v tekmovalnem pogledu koledarsko leto začela z odstopom na zagrebškem slalomu.

Značke: ana-bucik, tatvina

Članki iz rubrike