Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemski izključena iz finala Evrovizije 2024

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

su
su
4 08.01.2021 16:41:08

Dolgo pričakovana SKRIVNOST RAZKRITA! ILKA ŠTUHEC je dobila to, kar ji je manjkalo ...

Martin Metelko
Pred smukom in superveleslalomom v St. Antonu je Ilka Štuhec na drugem treningu opravila odlično delo.

V St. Antonu Štuhčeva na drugem treningu tik za najboljšimi, sklenjen tudi dogovor o novem naglavnem sponzorju. Drugi trening smuka v St. Antonu je Ilka odpeljala veliko bolje in za najboljšo Ester Ledecko zaostala le 0,234 sekunde, kar je zadostovalo za peto mesto na treningu. Na današnjem treningu je bila vožnja brez večjih napak, o čemer priča tudi stik z najboljšimi. "Današnji trening je bil zame kar drugačen od včerajšnjega. Bistveno bolje sem se znašla na progi, popravila nekaj stvari, čeprav me v zgornjem delu še vedno čaka nekaj dela in popravkov. Danes bomo naredili še analizo in potem bom v mislih še nekajkrat odpeljala celotno progo tako, kot je treba. Jutri pa poskusila to pokazati še na tekmi," je po drugem preizkusu proge v St. Antonu misli strnila Štuhčeva.
Ilka Štuhec je s svojim dolgoletnim partnerjem, slovenskim podjetjem Veriga, še okrepila sodelovanje. Veriga, blagovna znamka s 100-letno tradicijo, je namreč nov naglavni sponzor Ilke Štuhec. "Sem zelo vesela, da smo naše že zdaj dolgoletno sodelovanje z Verigo še nadgradili! Skupaj gremo novim podvigom in zmagam naproti," je povedala Ilka.

veriga


Zgodbi Ilke Štuhec in Verige sta neločljivo povezani že od leta 2015. Slogan 'Skupaj do vrha' povezuje tako kakovost izdelkov blagovne znamke Veriga kot Ilke Štuhec na belih strminah, obenem pa govori o odločnosti doseganja najboljših rezultatov.
Pot in vrhove tako ponazarjajo barvni trikotniki na čeladi. Barve predstavljajo različne programe, ki povezujejo različne linije produktov podjetja Veriga, hkrati pa ponazarjajo njihovo prepletenost s celotno zgodbo. Kakor so povezani členi v sami verigi, tako tudi podjetje Veriga stremi k sodelovanju in povezovanju ljudi, vsi ti so del skupne zgodbe in skupaj kujejo pot do vrha.

Članki iz rubrike