evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

zu
zu
10 24.12.2020 15:29:49

Timi ZAJC razkril: 'ŽRTVOVAL sem se, toda, ali sem naredil NAROBE res toliko stvari?'

Jurij Kodrun
Timi Zajc se v sredo ni uvrstil med potnike na novoletno skakalno turnejo.

V sredo se je prisilnem počitku v Planico vrnil tudi Timi Zajc, ki pa je po zgolj 10. mestu ostal brez nastopa na novoletni turneji.

Na prizorišču državnega prvenstva pa je Zajc spregovoril o prihodnosti ter še enkrat pokomentiral svoje izjave, zaradi katerih je bil suspendiran iz SP v poletih.

"Nisem se kaj dosti videl s kolegi, oni so bili zdaj veliko po tekmah, jaz pa sem bolj kot ne doma. Saj v bistvu ne vem, ali sem naredil narobe tako veliko stvari. Bodo oni (reprezentančni kolegi, op. a.) povedali. V četrtek se priključim še A-ekipi tukaj na treningu, potem pa treniram sam oziroma s klubskim trenerjem, dokler ne bom skakal vrhunsko in dokler ne bo priložnosti za svetovni pokal," je za 24ur.com povedal Zajc.

Zajc je prepričan, da z javno kritiko ni naredil kakšne pretirane napake, temveč da je le povedal svoje mnenje. Dodal je, da mu "ni za nič žal", čeprav ga očitno čaka dolga pot do vrnitve na tekme svetovnega pokala.

"Po eni strani je treba tudi to preživeti. Kot kaže, sem naredil nekaj narobe in bil takrat izključen iz ekipe, tako da ... Nekaj sem si izboril, žrtvoval sem svoje mesto v ekipi, zdaj pa moram nekako najti tiste prave skoke, da bom spet konkurenčen. Nisem naredil neke grozne napake, povedal sem le svoje mnenje. Po tistem so vsi šli korak naprej, a za nič mi ni žal," je dodal Zajc v pogovoru za 24ur.com.

Članki iz rubrike